Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF
Poza Termostat ambiental electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF

Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF

Cod produs:   ERT20RF
Producator:   SALUS
SALUS
SALUS

Video prezentare companie SALUS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania SALUS a fost infiintata in anul 2004 în MAREA BRITANIE, ca divizie europeană a Computime Group Limited din Hong Kong. Computime Group Ltd. este un furnizor global de tehnologii și soluții de control electronic pentru piețele industriale, comerciale și de larg consum.
...
Compania SALUS asigura o gama completă de soluții pentru încălzire și gestionarea energiei, cu soluții inovative simple, ușor de utilizat de catre beneficiar, în toate tipurile de aplicații industriale, comerciale sau rezidențiale. Compania SALUS are reprezentante directe în 12 țări și isi comercializeaza produsele în 40 de țări.


Pret vechi:   16300 lei cu TVA
Pret:   15800lei cu TVA
Discount:   3%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF

Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF


Termostatul ambiental electronic cu radiofrecventa si buton rotativ Salus ERT20RF, este un termostat elegant și precis. El a fost special conceput pentru a fi folosit atât în aplicații de încălzire ce necesită conexiune fără tensiune cât și pentru cele cu tensiune. Acest termostat poate înlocui orice termostat rezidențial și este proiectat pentru a fi folosit pentru comanda instalatiilor de incalzire electrice, pe gaz sau pe combustibil lichid. De asemenea, el poate fi utilizat pentru comanda instalatiilor de climatizare.

Spre deosebire de termostatele cu buton rotativ obisnuite, acest model electronic separă funcția operațională în două unitați. Receptorul este folosit pentru conexiunile electrice și comanda ON/OFF. Termostatul oferă interfață cu utilizatorul și senzorul de temperatura. Cele două unități sunt conectate printr-un semnal de frecvență radio (radiofrecventa RF).

Caracteristici generale:
• Contacte fără potențial;
• Vizualizare clara, a temperaturii setate prin pozitia butonului rotativ;
• Ușor de utilizat;
• Contacte receptor 16A;
• Indicator stare de funcționare cu LED.

Declarația de conformitate:
Produsul este în conformitate cu următoarele directive Europene:
• Directiva 2004/108/EC privind compatibilitatea electromagnetică;
• Directiva Low Voltage 2006/95/EC;
• Directiva 99/5/EC.

Reguli generale de siguranță:
Instrucțiunea se aplică numai pentru acest model de termostat Salus, înscrisă pe coperta manualului și nu se va utiliza pentru alte modele de termostate. Aceasta se aplică la utilizarea produsului în UE, în conformitate cu toate celelalte obligații legale. Instalarea poate fi efectuată numai de către un electrician calificat și trebuie să fie în conformitate cu cerințele IEE (BS: 7671) și legile locale relevante și reglementările din Romania. Producătorul nu este responsabil pentru non-conformitățile cu instrucțiunile.

Când schimbați bateriile, nu amestecați bateriile noi cu cele vechi. Se vor schimba ambele baterii vechi cu baterii noi. Nu folosiți baterii reîncărcabile. Vă rugăm să păstrați instrucțiunile de utilizare livrate impreuna cu termostatul.

Atenție!
Izolați sursa de alimentare de curent alternativ (AC) înainte de a instala, sau inainte de a lucra la oricare din componentele care necesită 230 VAC 50Hz.


 
Download fisiere atasate pentru Termostat electronic cu radiofrecventa si buton rotativ SALUS ERT20RF
Alte produse din categorie