Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Termostat electronic cu fir si ecran tactil ANTARES T430
Poza Termostat electronic cu fir si ecran tactil ANTARES T430

Termostat electronic cu fir si ecran tactil ANTARES T430

Cod produs:   T.430.00
Producator:   ANTARES
ANTARES
ANTARES

ANTARES este o organizatie de întreprinderi distribuite în întreaga Europa sub marca comerciala "Antares for water&fire", cu obiectivul comun de a produce si distribui produsele sale într-o sinergie puternica, în scopul de a oferi cel mai bun raport între calitate si pret.

Organizatia are peste douazeci de ani de experienta în distributia de produse pentru instalatii de incalzire si tehnico-sanitare destinate pentru instalatori specializati, institutii publice si angrosisti.

Înca de la infiintare, firma ANTARES a aratat o rata de crestere constanta, iar în ultimii ani a cucerit piata europeana prin calitatea si pretul accesibil al produselor sale. Firma ANTARES a investit puternic în cercetarea si dezvoltarea mediului de afaceri intr-o formula moderna, rationala si competitiva, fapt care a permis sa depaseasca diversele bariere teritoriale si de piata. In prezent firma este capabila sa raspunda rapid la nevoile unei baze mari clienti si este deschisa pentru afaceri si pe piata globala.


Pret vechi:   24400 lei cu TVA
Pret:   23600lei cu TVA
Discount:   3%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termostat electronic cu fir si ecran tactil ANTARES T430

Termostat electronic cu fir si ecran tactil ANTARES T430


DESCRIERE GENERALA:
Cronotermostat digital ANTARES T430 cu afisaj tactil "SLIMTRON", cu programare zilnica si saptamânala. Termostatul T430 este dotat cu un afisaj mare tactil (touchscreen) retro-iluminat, care permite vizualizarea atat a temperaturii ambientale cat si a celei programate de utilizator. Termostatul T430 este prevazut cu functie de blocare si de anti-înghet.

DATE TEHNICE:
Contacte la iesire: 5 A;
Domeniu de reglaj temperaturi: 5 ÷ 50 °C.
Alimentare cu doua baterii 2 x tip "AA" de 1,5 V
Dimensiuni de gabarit: 111x82x23 mm


Reguli generale de siguranță:
Instalarea poate fi efectuată numai de către un electrician calificat și trebuie să fie în conformitate cu cerințele IEE (BS: 7671) și reglementările din Romania. Producătorul nu este responsabil pentru nerespetarea regulamentelor.

Când schimbați bateriile, nu amestecați bateriile noi cu cele vechi. Se vor schimba ambele baterii vechi cu baterii noi. Nu folosiți baterii reîncărcabile. Vă rugăm să păstrați instrucțiunile de utilizare livrate impreuna cu termostatul.

Atenție!
Izolați sursa de alimentare de curent alternativ (AC) înainte de a instala termostatul sau inainte de a lucra la oricare din componentele care sunt conectate la reteaua de energie electrica 230 VAC 50Hz.

 
Alte produse din categorie