Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TEVI PENTRU INSTALATII TEVI PVC TEAVA PVC CU MUFA SI GARNITURA PT CANALIZARE GRI, D.110 mm L=0.5m
Poza TEAVA PVC CU MUFA SI GARNITURA PT CANALIZARE GRI, D.110 mm L=0.5m

TEAVA PVC CU MUFA SI GARNITURA PT CANALIZARE GRI, D.110 mm L=0.5m

Cod produs:   PVC
Producator:   CE
CE
CE

Produsul respecta legislatia UE,


Pret vechi:   900 lei cu TVA
Pret:   850lei cu TVA
Discount:   5%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere TEAVA PVC CU MUFA SI GARNITURA PT CANALIZARE GRI, D.110 mm L=0.5m

Conducta din PVC-U, fabricata conform SR EN 1329-1, cu mufa si garnitura, pentru canalizare interioara destinata colectarii si evacuarii apelor uzate menajere, industriale si meteorice din interiorul cladirilor.
Teava are culoarea gri deschis (RAL 7037).
Avantaje:
-usor de pus in opera si costuri reduse cu transportul.
-rezistenta la actiunea sarurilor, acizilor si bazelor diluate, a uleiurilor minerale si vegetale, a alcoolilor si hidrocarburilor alifatice.
-sunt capabile sa preia sarcini mecanice mari la o alegere si instalare corecta.
-debitul lichidelor transportat cu 20-30% mai mare decat sistemele clasice.
-durata de viata de cel putin 50 ani in conditii de instalare si exploatare corecta.
TEAVA PVC CU MUFA SI GARNITURA PENTRU CANALIZARE GRIAceasta teava se foloseste pentru proiectarea canalizarii interioare. Pentru aceasta teava se pot folosi fitingurile de PP de la Valrom. Conductele din PVC-U pentru canalizare interioara sunt destinate colectarii si evacuarii apelor uzate menajere, industriale si meteorice din interiorul cladirilor. Fabricatia acestor conducte este în concordanta cu standardul SR EN 1329-1, culoarea recomandata fiind cenusiu-deschis (RAL 7037) , si acopera gama de diametre nominale cuprinse între 50 si 110 mm.

canalizare interioara


 

Stabilitatea chimica a PVC-U asigura posibilitatea utilizarii în medii agresive, respectiv soluii acide sau bazice, saruri, uleiuri minerale sau vegetale, hidrocarburi, în intervalul de pH cuprins între 2 si 12.

Rugozitatea redusa a tevilor din PVC-U micsoreaza posibilitatea depunerilor si favorizeaza curgerea, iar durata de viata a tevilor din PVC-U este estimata la peste 50 de ani.

 

Tevile din PVC-U pentru canalizare interioara sunt mult mai usoare decât predecesoarele lor din fonta sau plumb, fiind astfel mult mai usor de instalat, iar sistemul de îmbinare cu garnitura din elastomer este mult mai flexibil si permite interventii usoare si rapide.
 
Alte produse din categorie