Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Termostat ambiental cu fir T3

T3 Termostat ambiental cu fir

Cod produs:   BNK-T3
Producator:   CONTER
CONTER
CONTER

Conter, este un brand care se remarca pe piata prin fiabilitatea garantata de componentele de origine japoneza care alcatuiesc produsele din gama termostatelor ambientale.

Produsele Conter sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii, au preturi accesibile si fac posibila utilizarea rationala si eficienta a sistemelor de incalzire cu combustibil gazos si energie electrica.


Pret vechi:   7900 lei cu TVA
Pret:   7500lei cu TVA
Discount:   5%

Completati campurile marcate!

 
Descriere T3 Termostat ambiental cu fir

Termostat ambiental cu fir CONTER T3


DESCRIERE GENERALA:
Termostatul T3 este conceput special pentru comanda unei centrale termice murale de apartament sau a unui aparat de aer conditionat, fiind compatibil cu majoritatea echipamentelor de acest gen comercializate pe piata la ora actuala, cu comanda pe 24V DC sau pe 230V AC.

Termostatul va comanda centrala termica sau aparatul de aer conditionat astfel incat echipamentul va mentine temperatura ambianta dorita de catre dumneavoastra. Avand precizie ridicata, va va asigura confortul de care aveti nevoie si in acelasi timp va asigura o economie substantiala la facturile de energie.

Retineti ca acest termostat poate fi folosit concomitent atat pentru instalatia de incalzire, cat si pentru cea de racire si ca pentru citirea valorilor sale pe timp de noapte este dotat cu lumina de fundal de culoare portocalie sau albastra, ce se stinge automat dupa 10 secunde de la ultima tastare.

Folositi un cablu electric de foarte buna calitate, pentru un contact electric ferm. Cablul electric trebuie dimensionat în functie de tensiunea din circuit. Sunt centrale termice care comuta la 24V si altele la 220V. Nu folositi cabluri electrice inadite, ori cu izolatia deteriorata. De calitatea legaturii electrice depinde buna functionare a centralei sau a aerului conditionat. Din acest punct de vedere, va recomandam sa cereti sprijinul unui electrician sau a unui specialist in montajul centralelor termice sau a aparatelor de aer conditionat.

DATE TEHNICE:
Element termosensibil: NTC 10KΩ Ä…1% la 25°C
Sensibilitatea de comutare: 0,2°C ÷ 2°C
Domeniul de reglaj al temperaturii: 5-35°C, din 0,5°C în 0,5°C
Domeniul de afisare a temperaturii: 0-40°C, din 0,1°C în 0,1°C
Precizia de afisare a temperaturii: 1°C la 20°C
Temperatura admisA pentru depozitare: -10°C … +60°C
Temperatura antiinghet: 7°C
Iluminare fundal: LED portocaliu sau albastru
Tensiunea de alimentare: Baterii 2x1,5V, AAA (litiu)
Tensiunea de cuplare: 24V AC sau 24V DC … 220V AC
Curentul maxim de cuplare: 6A rezistiv sau 2A inductiv la 230V AC
Curent consumat: in gol ~10mA, iluminare ≤3mA
Dimensiuni de gabarit: 118x80x26mm


Pretul afisat este valabil doar cu comanda pe site si livrare prin curier!

 
Download fisiere atasate pentru T3 Termostat ambiental cu fir
Alte produse din categorie