Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home STATII DE DEDURIZARE Statie de dedurizare apa monobloc Ferroli ECO-CAB 560 EV 15
Poza Statie de dedurizare apa Ferroli ECO-CAB 560 EV 15

Statie de dedurizare apa monobloc Ferroli ECO-CAB 560 EV 15

Cod produs:   1001302
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   2.23800 lei cu TVA
Pret:   2.17300lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Statie de dedurizare apa monobloc Ferroli ECO-CAB 560 EV 15

Statie de dedurizare apa monbloc Ferroli ECO-CAB 560 EV 15


Statiile de dedurizare Ferroli ECO-CAB 560 EV sunt aparate care realizeaza dedurizarea automata a apei prin intermediul unui schimbator de ioni cationic. Aceste statii de dedurizare asigura regenerarea automata a stratului filtrant din rasina cationica prin spalarea periodica cu saramura. Regenerarea stratului filtrant din rasina cationica se efectueaza automat in functie de consumul de apa, iar atunci când nu este înregistrat consum de apă, aparatul va efectua o regenerare automata la fiecare 96 de ore (4 zile).

Apa dedurizată utilizata in instalatii previne formarea depunerilor de calcar în Å£evi, pe fitinguri, pe robinete iar in instalaÅ£iile tehnologice din industrie îmbunătăţeÅŸte procesul tehnologic prin eliminarea reparatiilor datorate defectarii instalatiilor din cauza depunerilor de calcar. In industriile in care apa intra in compozitia semifabricatelor este obligatorie utilizarea apei dedurizate pentru a asigura calitatea produsului finit.

Apa dedurizată este recomandata si pentru uzul casnic pentru spălarea rufelor, a vaselor de gatit, a veselei, precum si pentru igiena personală si pentru prepararea alimentelor. Toate materialele din care este compus aparatul sunt potrivite pentru utilizarea în contact cu apa destinată consumului uman (D.M. 174/04). Instalarea acestor aparate pentru alimentarea instalaÅ£iilor de preparare apă sanitară ÅŸi pentru instalatiile de încălzire este reglementată de D.P.R. 59/2009 prin regulamentul UNI-CTI 8065.


Dedurizatoarele de apă ECO-CAB 560 EV sunt echipate cu un sistem automat de dezinfecÅ£ie a răşinilor ÅŸi cu supapă de deviere cu sistem de amestecare. Pentru apa destinată consumului uman, se recomandă o valoare a durităţii reziduale de 6 ÷ 8 °Fr. Duritatea reziduală se obÅ£ine amestecând apă brută cu apă tratată prin intermediul sistemului specific de amestecare cu care este dotată statia de dedurizare.

DATE TEHNICE:
Volum rasina rasina cationica: 15 litri
Debit mediu apa tratata: 1,8 m³/h
Debit maxim apa tratata: 2,5 m³/h
Capacitate de schimb ionic: 100 m³x°F
Capacitate vas saramura: 70 kg
Consum de sare pentru o regenerare: 3 kg
Dimesiune de gabarit: 1140x320x500 mm
Greutate: 25 kg

VERSIUNI DISPONIBILE:
ECO-CAB 560 EV 8
ECO-CAB 560 EV 15
ECO-CAB 560 EV 20
ECO-CAB 560 EV 28

 
Download fisiere atasate pentru Statie de dedurizare apa monobloc Ferroli ECO-CAB 560 EV 15
Alte produse din categorie