Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home STABILIZATOARE DE TENSIUNE SI UPS-uri Stabilizator monofazic de tensiune cu TRIAC WESTECH SVRT 3000
Poza Stabilizator monofazic de tensiune cu TRIAC WESTECH SVRT 3000

Stabilizator monofazic de tensiune cu TRIAC WESTECH SVRT 3000

Cod produs:   SVRT3000
Producator:   Westech-Solar Energy GmbH
Westech-Solar Energy GmbH
Westech-Solar Energy GmbH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania Westech-Solar Energy GmbH are sediul în orasul Planegg, lângă Munchen in Germania. Compania are mai mult de 10 ani de experiență în domeniul energiilor regenerabile. Firma are sedii in Germania și in Austria si este un partener competent și de încredere pentru toate firmele care activeaza in domeniul energiei.

Compania Westech-Solar Energy GmbH este un angrosist specializat, furnizand consumatorilor finali și intermediarilor din Germania, Europa și întreaga lume intreaga gama de produse pentru sisteme și componente fotovoltaice, de energie solară și pentru energie solară termică.

Compania a fost fondată în anul 2007, si de atunci a reușit să obțina o creștere constantă pe piața energiei regenerabile. Datorită produselor de înaltă calitate și a multor ani de experiență in domeniu compania garanteaza o selecție mare de produse de înaltă calitate la un preț corect.


Pret vechi:   50300 lei cu TVA
Pret:   48800lei cu TVA
Discount:   2%
Putere electrica nominala [W]   2100
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Stabilizator monofazic de tensiune cu TRIAC WESTECH SVRT 3000

Stabilizator monofazic de tensiune cu TRIAC WESTECH SVRT 3000


Stabilizatorul de tensiune este un aparat electric care stabilizeaza tensiunea electrica din reteaua de alimentare cu energie electrica in jurul valorii de 220 V/230 V in cazul stabilizatoarelor monofazice si 380 V/400 V in cazul stabilizatoarelor trifazice, protejand echipamentele electrice si electrocasnice impotriva fluctuatiilor de tensiune, fluctuatii care pot duce la defectarea echipamentelor conectate la reteaua de alimentare cu energie electrica sau la functionarea necorespunzatoare a acestora.

Stabilizatorul de tensiune este un dispozitiv electric care menține valori relativ constante ale tensiunii electrice in circuitul electric pe care il alimenteaza. Datorita diversitatii si a numarului mare de consumatori casnici, tensiunea de la reteaua electrica are fluctuatii, ceea ce este daunator pentru aparatele electrocasnice sensibile, precum calculatoarele, televizoarele cu plasma, liniile video si audio digitale, precum si echipamentele de automatizare ale centralelor termice etc.

Defectele datorate fluctuatiilor de tensiune din reteaua de alimentare cu energie electrice nu fac obiectul garantiei aparatelor electrocasnice. Deci, cea mai buna solutie—practica si ieftina—este folosirea unui stabilizator de tensiune, pentru a proteja echipamentele electrocasnice sensibile.

Stabilizatorul de tensiune ideal asigură la ieșirea lui, o tensiune electrica independentă de tensiunea de intrare, de curentul de sarcină și de temperatură. Stabilizatorul de tensiune nu alimenteaza intr-un mod independent aparatele electrice conectate, doar protejeaza intr-un mod eficient si sigur toate aparatele electrocasnice alimentate prin el de la reteaua de alimentare cu energie electrica.

BENEFICIILE SI AVANTAJELE STABILIZATOARELOR CU TRIAC:
• Nu exista componente in miscare (relee, servomotoare), posibilitatea defectarii acestora fiind eliminata, aparatul are o fiabilitate ridicata;
• Stabilizarea tensiunii se face electronic, rezultand o precizie de stabilizare foarte mare;
• Stabilizarea se face instantaneu, in timp real, in proces nefiind implicate parti mecanice;
• Tehnologie "zero cross circuit", pornirea stabilizatorului realizandu-se atunci cand unda sinusoidala a tensiunii trece prin 0;
• Unda sinusoidala este pura la iesire, ceea ce reprezinta un avantaj deosebit pentru aparatele electrice si electronice sensibile.

NOTA IMPORTANTA:
Puterea nominala a stabilizatorului de tensiune se va alege in functie de puterea totala a consumatorilor care vor fi alimentati de la stabilizatorul de tensiune. Puterea totala consumatorilor conectati la stabilizatorul de tensiune nu va fi mai mare de 90 % din puterea nominala a stabilizatorului.

DATE TEHNICE:
Denumire: Stabilizator monofazic de tensiune cu TRIAC WESTECH
Model: SVRT 3000
Putere aparenta: 3000 VA
Putere nominala: 2100 W
Tensiune de intrare:  140 ÷ 260 V~
Tensiune de iesire:   230 V~ ±4%
Frecventa de intrare:  45-65 Hz
Frecventa de iesire:   45-65 Hz
Protectie la tensiune redusa: Intrerupere daca tensiunea de intrare < 130 V, revenire la > 140 V
Protectie supratensiune: Intrerupere daca tensiunea de intrare > 270 V, revenire la < 260 V
Protectie cresterea temperaturii:  Pentru transformator si pentru TRIAC
Protectie la iesirea din domeniul de frecventa: Intrerupere daca frecventa nu este intre 45-65 Hz, revenire daca frecventa este intre 45-65Hz
Protectie la suprasarcina:  30 s pentru 110 % sarcina, 5 s pentru 120 % sarcina
Timp intarziere:  6 s / 180 s selectiv
Alarma sonora: Sonerie, se emite bip la suprasarcina
Clasa protectie: I
Grad de protectie: IP20
Temperatura de lucru: -10°C ÷ +40°C
Umiditatea relativa admisa φ < 90%, fara condens
Temperatura de depozitare: -15°C ÷ +45°C
Dimensiuni de gabarit: 215x268x307 mm
Greutate:  11.2 kg


 
Download fisiere atasate pentru Stabilizator monofazic de tensiune cu TRIAC WESTECH SVRT 3000
Alte produse din categorie
-2%
607.00 lei 
589.00 lei
-2%
699.00 lei 
679.00 lei
-2%
847.00 lei 
822.00 lei