Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SOBE DE GATIT, SOBE DE INCALZIT, SOBE CENTRALA TERMICA PE LEMNE CARBUNI SOBE DE INCALZIT Soba-semineu pe lemn Thor cu geamuri pe trei laturi 8 kW
Poza Soba-semineu pe lemn Thor - vedere din fata-stanga cu foc

Soba-semineu pe lemn Thor cu geamuri pe trei laturi 8 kW

Cod produs:   THOR/VIEW
Producator:   KRATKI
KRATKI
KRATKI

Compania KRATKI este un producător renumit și respectat de seminee, termoseminee, seminee tip insert din fonta si din otel, grătare și accesorii pentru șeminee din Polonia. Datorită calității și durabilității produselor sale, firma KRATKI este una dintre cele mai renumite firme producatoare de seminee din Europa.


Pret vechi:   9.95000 lei cu TVA
Pret:   9.89000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   8

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba-semineu pe lemn Thor cu geamuri pe trei laturi 8 kW

Soba-semineu pe lemn Thor cu geamuri pe trei laturi 8 kW


DESCRIERE GENERALA:
Soba-semineu pe lemn Thor este o soba tip semineu cu geamuri din sticla termorezistenta decorativa pe trei laturi. Soba-semineu pe lemn Thor are un sistem de tripla combustie pentru o ardere completa a lemnelor de foc, cu reziduuri reduse de cenusa si emisii reduse de noxe in gazele arse.

Arderea primara este realizata in partea frontala a vatrei, arderea secundara se face prin admisia de aer proaspat prin orificiile amplasate pe peretele din spate a camerei de ardere, iar arderea tertiara se efectueaza prin sistemul de perdea de aer al geamului usii, care realizeaza in acelasi timp si protectia sticlei de depunerile de funingine.

Soba-semineu pe lemn Thor este prevazuta cu un maner solid de inchidere a usii pentru o etansare perfecta a acesteia. Astfel soba va functiona perfect si in case dotate cu instalatie cu recuperare energiei termice din aerul ambiental evacuat.

Soba-semineu pe lemn Thor este echipata cu un racord pentru admisie a aerului din exterior Ø 100 mm, pentru cei care doresc ca aerul de combustie sa fie adus din exterior.

Astfel nu se va consuma oxigenul din incaperea unde este amplasata, rezultand mai putine reziduuri si un tiraj mai bun. Soba-semineu pe lemn Thor are o placa de acoperire pe peretele din spate si o gaura in baza sa, pentru ca utilizatorul sa poata alege modul de conectare a kitului de admisie de aer din exterior.

Reglarea aerului de combustie se face cu ajutorul unei clapete actionata de un regulator plasat sub usa. Acesta solutie tehnica impiedica utilizarea incorecta a regulatorului de tiraj.

Soba-semineu pe lemn Thor are o eficienta ridicata a procesului de ardere, o sticla mai curata si mentine caldura pentru un timp mai indelungat decat sobele fabricate de alti producatori si datorita captuselii camerei de ardere cu samota refractara speciala, de inalta calitate tip ACCUMOTE.

SIGURANTA IN UTILIZARE:
Calitatea materialelor din care este confectionat si calitatea executiei asigura o siguranta mare in functionare si o durata de viata indelungata pentru acest semineu. Soba-semineu THOR are imbinarile complet etanse, datorita sudurilor de inalta calitate realizate cu utilaje automatizate, într-un mediu protector de gaze nobile. Toate piesele componente din otel sunt tăiate cu un utilaj cu laser È™i sunt indoite pe maÈ™ini de îndoit automate cu comanda numerica (CNC).

ARDERE ECOLOGICÄ‚:
Aceasta soba-semineu are un focar special care asigura o ardere foarte buna cu emisii reduse de noxe. Soba-semineu THOR îndeplineÈ™te toate cerinÈ›ele standardelor de proiectare ecologică È™i prevederile standardului German BImSchV 2, care determină emisia maximă permisa de monoxid de carbon (CO). Produsul arde lemnele eficient si cu emisii reduse de noxe.   

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
• Racordarea la cosul de fum se poate realiza atat in partea de sus cat si in spatele sobei-semineu;
• Soba-semineu Thor este perfect etansa datorita sudurilor realizate într-un mediu protector cu gaze nobile;
• Reglarea aerului de combustie se face cu usurinta doar prin actionarea unui singur regulator de tiraj (sibar) care impiedica o utilizare necorespunzatoare;
• Corpul sobei-semineu pe lemn Thor si usa sunt confectionate din otel refractar de inalta calitate, cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte;
• Soba-semineu Thor realizeaza un schimb termic foarte bun de la gazele de ardere la mediul ambiant, multumita deflectorului amplasat in partea superioara a camerei de ardere. Deflectorul prelungeste traseul gazelor de ardere in soba-semineu si astfel se utilizeaza intreaga energie termica continuta in combustibilul utilizat;
• Gratarul si cenusarul sobei sunt detasabile pentru o curatare mai usoara a incintei de ardere;
• Geamurile din sticla decorativa grafitata rezistenta la 800 °C ofera un aspect modern si elegant acestei sobe-semineu si permit vizualizarea focului din trei parti;
• Compartimentul sistemului de admisie de aer de combustie din exterior se gaseste la partea de inferioara a sobei-semineu si este prevazut cu o usa de acces pentru montaj si intretinere.

DATE TEHNICE:
Putere termica nominala : 8 kW
Domeniu de puteri termice: 5.5 ÷ 10 kW
Randament: 83 %
Greutate: 140 kg
Material: tabla de otel refractar, samota refractarea ACCUMOTE si geamuri din sticla termorezistenta;
Clasa Energetica: A+
Culoare: neagra
Tip Deschidere usa: spre dreapta
Tip geam: sticla termorezistenta pe 3 laturi
Inaltime: 122.4 cm
Adancime: 43.8 cm
Latime: 52.1 cm
Racord la cos: Sus/Spate
Combustibil: : Lemn de foc de esenta tare uscat cu continut de umiditate ≤20 %
Lungime maxima lemn de foc: 300 mm
Temperatura gazelor arse: 175 °C
Diametru iesire gaze arse: Ø 150 mm
Tirajul necesar la cos: 12 ± 2 Pa (N/m²)
Racord de admisie aer de combustie: Ø 100 mm
Distanta minima fata de pereti necombustibili: 400 mm
Varianta focar: cu vedere pe 3 laturi (geam usa + geam din sticla pe doua parti)
Suprafata maxima incalzita: 80 ÷ 100 m²
 
NOTA:
Garantia de 5 ani a produsului este valabila doar daca montajul si punerea in functiune a fost executate conform recomandarilor producatorului si de catre un personal calificat si autorizat in acest scop.


 
Alte produse din categorie
-12%
1199.00 lei 
1050.00 lei