Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Soba de gatit pe lemn Nord din inox cu incalzire centrala 16 kW

Soba de gatit pe lemn Nord din inox cu incalzire centrala 16 kW

Cod produs:   NORD
Producator:   TIM SISTEM
TIM SISTEM
TIM SISTEM

Video prezentare companie TIM SISTEM:

Compania TIM SISTEM a fost inființată în anul 1999 in Serbia si chiar din primul deceniu al existenței sale a devenit una dintre companiile lider în producția de sobe de incalzit și sobe de gatit pe lemne din regiunea Balcanilor de Vest și din sud-estul Europei.
...
Primele modele de sobe fabricate au fost simple sobe tip șemineu acoperite doar cu tablă de otel, care au evoluat in timp intr-o gama deosebita de sobe frumoase, acoperite cu ceramică, cu geamuri din sticlă refractară de cea mai înaltă calitate și vopsite cu vopsea termorezistentă de calitate superioară. Astăzi, zeci de mii de sobe de incalzit și de gatit TIM SISTEM sunt folosite in intreaga Europa spre satisfactia proprietarilor lor.
...
Cladirile de producție și comerciale ale companiei TIM SISTEM au o suprafața de peste 7000 m² si se gasesc în parcul industrial Nova Pazova, lângă Belgrad, in Serbia.


SOLICITA OFERTA !
Putere termica nominala [kW]   16
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba de gatit pe lemn Nord din inox cu incalzire centrala 16 kW

Soba de gatit pe lemn Nord din inox cu incalzire centrala


DETALII TEHNICE


DIMENSIUNI DE GABARIT (mm)......900x600x850 
DIMENSIUNI CUPTOR (mm)............350x470x295
DIMENSIUNI FOCAR (mm)..............290x450x270
PUTERE TERMICA NOMINALA: ...............16 kW
PUTERE TERMICA SCHIMBATOR:........... 7.2 kW
CONTINUT APA SCHIMBATOR.................11 litri
RANDAMENT -  (%).............................85
GREUTATE (kg)..................................153
EVACUARE FUM......................STANGA, DREAPTA, SUS
DIAMETRU BURLAN (mm):.................. Ø 150
COMBUSTIBIL:..................................LEMN

Soba de gătit pe lemn NORD cu incalzire centrala este o soba de gătit elegantă, modernă, realizată din Inox, produsă în versiuni pe stânga, dreapta, cu evacuarea gazelor arse în sus și în spate, ceea ce permite conectarea mai ușoară la un coș de fum. 


Descriere generala:
Părțile laterale sunt realizate din otel Inox. Ușa focarului și cuptorul sunt realizate din tablă de oțel. Izolația termica a focarului este din vermiculită. Cuptorul cu dimensiuni mari este fabricat din otel Inox (practic indestructibil și ușor de curățat) Ușa cuptorul cu geam din sticla termorezistenta este prevăzut cu un termometru care afișează temperatura din interiorul cuptorului. 


Cuptorul este de construcție specială și se încălzește prin circulația gazelor de ardere pe toate cele cinci părți, inclusiv pe partea din spate, asigurând o încălzire uniforma în interiorul cuptorului și un gătit perfect. 


Partea de jos a cuptorului poate fi demontata ușor pentru o curățare ușoară. Sertarul sobei aflat în partea de jos a sobei de gătit Nord este este mare și încăpător. 


El poate fi utilizat ca spațiu de depozitare atât pentru vase de gătit, cât și lemne de foc, materiale pentru aprinderea focului și ustensile de curățire. Controlul arderii:
Mânerul de reglare a tirajului (sibărul de fum) al sobei de gătit Nord se afla deasupra cuptorului și reglează circulația aerului cald (gazelor de ardere) din jurul cuptorului. Atunci când mânerul este închis, gazele arse trec sub plita direct spre coșul de fum. Pentru a găti pe plita sobei și pentru încălzirea încăperii aceasta este poziția normala. Atunci când dorim sa gătim în cuptorul sobei de gătit mânerul se deschide și gazele arse vor circula în jurul cuptorului încălzindu-l. 


Instrucțiuni de utilizare:
Focarul sobei de gătit Nord este izolat termic cu vermiculită un material de izolare termica cu proprietăți de izolare termica foarte bune. 


Controlul debitului de aer:
În partea de jos a focarului este un sibar de reglare a admisiei aerului primar pentru combustie care controlează arderea de combustibil și reduce consumul de combustibil 


Curățire ușoara: tava de cenușa este confecționata din otel zincat, este de dimensiuni mari și se poate scoate ușor din cenușar pentru asigurând o întreținere ușoară a sobei de gătit. 


Sertarul de dimensiuni mari asigura o depozitare ușoară a combustibilului și a ustensilelor de curățare a sobei de gătit. Atât ușa focarului cât și cea a cuptorului sunt prevazute cu geam din sticla termorezistenta specială produsa de fabricantul german SCHOTT-ROBAX. 


Distanța minimă de la materialele inflamabile este de cel puțin 30cm în partea laterala a sobei de gatit și 80 cm în partea frontala. 


Calitate și garanție:
Soba de gătit NORD este proiectată și executată în conformitate cu norma europeană EN12815. Firma TIM SISTEM fabricantul sobelor de gătit Nord este certificată și autorizată conform standardului ISO 9001. 


Furnitura include:
Soba de gătit NORD ambalata în ambalaj din lemn; Dimensiuni de gabarit cu ambalaj: 1000x600x900 mm


Video prezentare companie TIM SISTEM:


 
Download fisiere atasate pentru Soba de gatit pe lemn Nord din inox cu incalzire centrala 16 kW
Alte produse din categorie