Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SOBE DE GATIT, SOBE DE INCALZIT, SOBE CENTRALA TERMICA PE LEMNE CARBUNI SOBE DE GATIT TIP CENTRALA TERMICA Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Super Thermo Magnum 20 KW
Poza  	Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Super Thermo Magnum 21 KW - culoare bej, cu racord la cos pe stanga

Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Super Thermo Magnum 20 KW

Cod produs:   SUPER THERMO MAGNUM
Producator:   MBS
MBS
MBS

Video prezentare firma MBS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milano Blagojevic din Smederevo, Serbia, este proprietarul firmei MBS care este parte integrata a grupului Invej. (MBS)

Sortimentul de baza din produsele firmei sunt masini de gatit si sobe in conformitate cu standardele internationale de calitate. Compania si-a creat propria cale pe pietele europene si mondiale prin imbunatatirea constanta a produselor fabricate si adaptarea acestora la cerintele diferitelor piete.

Fabrica a fost infiintata in anul 1923  si pana acum a creat brand recunoscut, cu traditie si calitate. In tot acest timp firma coopereaza cu firme franco-belgiene ca: ARTHUR-MARTIN, CANDY group, HOOVER, ROSIERES, ZEROWATT, IBERNA, KELVINATOR, OTSEIN SI GASFIRE.

Conducerea MBS are rol de lider in punerea in aplicare si imbunatatirea permanentă a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management de mediu, in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 .


Pret vechi:   7.15000 lei cu TVA
Pret:   7.00000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   21

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Super Thermo Magnum 20 KW

Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala Super Thermo Magnum


DETALII TEHNICE:


DIMENSIUNI DE GABARIT (mm).......865x1070x660
DIMENSIUNI CUPTOR (mm)............272x270x410
DIMENSIUNI FOCAR (mm)...............320X400X410
PUTERE TERMICA NOMINALA: .........20 kW
PUTERE TERMICA SCHIMBATOR:....  13 kW 
CONTINUT APA SCHIMBATOR...........19 litri
RANDAMENT -  (%)..........................86/89
GREUTATE (kg)...............................188
EVACUARE FUM............................STANGA/DREAPTA,SPATE/CENTRAL
DIAMETRU BURLAN (mm):.............. Ø 150
COMBUSTIBIL:...............................LEMN/CARBUNE
CULORI:........................................BORDO, CREM

Suntem incantati sa va prezentam aceasta masina de gatit pe lemn multifunctionala, care are incorporata un schimbator de caldura pentru incalzire centrala de 13 kW. 


Aceasta soba de gatit speciala, multifunctionala si cu incalzire centrala, are un design deosebit, corespunde tuturor normelor europene și mondiale de mediu, precum si tuturor cerintelor economice și de fiabilitate. 


Este modelul de top in vânzarile firmei MBS în Uniunea Europeană cat și in Statele Unite ale Americii. Soba de gatit cu incalzire centrala Super Thermo Magnum a primit numeroase premii și recunoaștere la numeroase târguri internaționale de profil. Produsul vă va surprinde placut cu calitatile deosebite și cu siguranta il veti recomanda tuturor prietenilor.


O noutate fata de vechile modele, este cuptorul cu dimensiuni mai mari. De asemenea tavă emailată pentru gatit este mai mare, iar sertarul pentru depozitarea lemnelor de foc este mai mare si mai stabil. 


In general, toate caracteristicile tehnice ale acestei masini de gatit multifunctionale sunt mai bune fata de vechiul model de sobe de  gatit MBS. 


Soba de gatit Super Thermo Magnum vă va asigura căldură in casa și in acelasi timpa vă va ajuta să  pregatiti toate felurile de mâncare preferate pentru familia dumneavoastră.


Milano Blagojevic din Smederevo, Serbia (MBS) este detinatorul fabricii care fabrica aceasta soba de gatit multifunctionala. Fabrica MBS este parte integrata a grupului Invej din Serbia. 


Sortimentul de baza din produsele firmei sunt masini de gatit si sobe pe combustibil solid, lemn si carbune, produse in conformitate cu toate standardele internationale de calitate. 


Compania si-a creat propria cale pe pietele europene si mondiale prin imbunatatirea constanta a produselor fabricate si adaptarea acestora la cerintele diferitelor piete.


Fabrica a fost infiintata in anul 1923 si de atunci pana in zilele noaster a creat brand recunoscut prin traditie si calitatea deosebita a produselor fabricate..

In tot acest timp firma a cooperat cu firme franco-belgiene ca: ARTHUR-MARTIN, CANDY group, HOOVER, ROSIERES, ZEROWATT, IBERNA, KELVINATOR, OTSEIN SI GASFIRE. 


Conducerea MBS are rol de lider in punerea in aplicare si imbunatatirea permanentă a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management de mediu, in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 .

Modelul MBS Super Thermo Magnum este din noua generatie de "Smederevac" cu un design modern si calitate deosebita, la  preturi accesibile si are puterea termica nominala medie din gama sobelor de gatit multifunctionale cu incalzire centrala produse de firma MBS.


 
Download fisiere atasate pentru Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Super Thermo Magnum 20 KW
Alte produse din categorie