Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SEMINEE SI TERMOSEMINEE (LEMN, PELETI, GAZ METAN) TIP INSERT PRODUSE PREMIUM Semineu pe lemn tip insert premium HOXTER HAKA 37-50 cu cupola
Poza Semineu pe lemn tip insert premium HOXTER HAKA 37-50 cu cupola

Semineu pe lemn tip insert premium HOXTER HAKA 37-50 cu cupola

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   Bhoxter-haka3750cc
Producator:   HOXTER
HOXTER
HOXTER

Firma Hoxter GmbH este un firma din Germania si Cehia care fabrica seminee si termiseminee tip insert, focare pentru sobe de incalzit, sisteme de incalzire cu acumulare si sisteme de automatizare pentru controlul arderii pentru seminee si termoseminee pe lemn.

Firma Hoxter GmbH a fost infiintata in anul 2009 si isi comercializeaza produsele în 23 de țări din Europa. Produsele firmei se remarca prin calitatea deosebita, reprezentand gama premium pentru semineele si termosemineele tip insert.

Hoxter GmbH este unul din producatorii de top la nivel mondial care pune accentul pe proiectarea proprie a tuturor produselor fabricate cu o atentie deosebita pentru cele mai mici detalii, care pot influenta functionalitatea si rezistenta in timp a semineelor si a termosemineelor pe lemn tip insert.

Dintre beneficii amintim: sistem de autocuratare a sticlei, durabilitate in timp, chiar in cazul utilizarii zilnice la temperaturi inalte, design exclusivist, combustie completa cu mai putine pierderi de caldura, etanseitate perfecta a echipamentelor si pierderi minime de combustibil.


Solicita oferta! Nu uita sa specifici locatia unde ai dori livrarea si un numar de telefon pentru a fi contactat!
Putere termica nominala [kW]   6
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Semineu pe lemn tip insert premium HOXTER HAKA 37-50 cu cupola

Va rugam sa solicitati oferta de pret.

Semineu pe lemn tip insert premium HOXTER HAKA 37-50 cu cupola


DESCRIERE GENERALA:
Model de semineu pe lemn din gama de top, confectionat din materiale de cea mai buna calitate printr-o tehnologie avansata de fabricatie. Semineul HOXER HAKA 37-50 este captusit cu samota de calitate superioara, are o ardere completa a lemnului de foc cu reziduuri minime de cenusa si este proiectat si fabricat special ca sa reziste foarte bine in timp.

Semineele HOXTER fac parte din categoria semineelor premium si reprezinta unele dintre cele mai calitative produse la nivel mondial, fiind gandite ca sa functioneze un timp indelungat, cu o ardere curata si eficienta a lemnului de foc.

In fabricarea produselor HOXTER sunt folosite cele mai avansate tehnologii precum si materiale de calitate superioara, pentru ca semineele si termosemineele marca HOXTER sa reziste la temperaturi foarte ridicate o perioada lunga de timp, fiind astfel catalogate ca seminee de lux.

Semineele premium HOXTER nu sunt doar eficiente, dar sunt si estetice. Ele reprezinta etalonul de calitate in domeniu, indeplinind unele din cele mai inalte standarde de performanta, de certificari si testari de calitate si durabilitate.

Firma Hoxter GmbH din Germania si din Cehia fabrica seminee si termiseminee tip insert, focare pentru sobe de incalzit, sisteme de incalzire cu acumulare precum si sisteme de automatizare pentru controlul arderii pentru seminee si termoseminee pe lemn. Firma Hoxter GmbH a fost infiintata in anul 2009 si isi comercializeaza produsele în 23 de țări din Europa.

Toate produsele firmei se remarca prin calitatea deosebita, reprezentand gama premium pentru semineele si termosemineele tip insert si sunt certificate calitativ in Germania si in restul tarilor europene.

Hoxter GmbH este unul din producatorii de top la nivel mondial care pune accentul pe proiectarea proprie a tuturor produselor. Semineele si termosemineele HOXTER sunt fabricate cu o atentie deosebita la cele mai mici detalii care pot influenta functionalitatea si rezistenta in timp a produselor.

Dintre beneficiile comune tuturor produselor HOXTER amintim: sistem de autocuratare a sticlei, durabilitate mare in timp, chiar in cazul utilizarii zilnice la temperaturi inalte, un design exclusivist, combustie completa cu mai putine pierderi de caldura, etanseitate perfecta a echipamentelor si pierderi minime de combustibil.

DATE TEHNICE:
Denumire produs: HAKA 37-50 CU CUPOLA
Produs testat conform standardului european EN 13229
Putere termica nominala: 6 kW
Randament: 80 %
Consum de lemn de foc: 1,8 kg/h
Temperatura gaze arse: 232 °C
Tiraj necesar la cos: 12 Pa (N/m²)
Necesar de aer de combustie: 20 m³/h
Sectiune minima priza de aer: 600 cm²
Admisie dubla de aer proaspat
Clasa Energetica : A+
Garantie : 5 ani


Garantia este valabila numai daca montajul a fost executat conform recomandarilor producatorului si de catre personal specializat si autorizat in acest scop.


Video de prezentare a firmei HOXTER GmbH:


 
Download fisiere atasate pentru Semineu pe lemn tip insert premium HOXTER HAKA 37-50 cu cupola