Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home ROBINETI TERMOSTATATI Robinet termostatat pentru boiler apa calda cu 3 cai DN25 mm
Poza Robinet termostatat pentru boiler apa calda cu 3 cai

Robinet termostatat pentru boiler apa calda cu 3 cai DN25 mm

Cod produs:   T.133.10 ˜1
Producator:   ANTARES
ANTARES
ANTARES

ANTARES este o organizatie de întreprinderi distribuite în întreaga Europa sub marca comerciala "Antares for water&fire", cu obiectivul comun de a produce si distribui produsele sale într-o sinergie puternica, în scopul de a oferi cel mai bun raport între calitate si pret.

Organizatia are peste douazeci de ani de experienta în distributia de produse pentru instalatii de incalzire si tehnico-sanitare destinate pentru instalatori specializati, institutii publice si angrosisti.

Înca de la infiintare, firma ANTARES a aratat o rata de crestere constanta, iar în ultimii ani a cucerit piata europeana prin calitatea si pretul accesibil al produselor sale. Firma ANTARES a investit puternic în cercetarea si dezvoltarea mediului de afaceri intr-o formula moderna, rationala si competitiva, fapt care a permis sa depaseasca diversele bariere teritoriale si de piata. In prezent firma este capabila sa raspunda rapid la nevoile unei baze mari clienti si este deschisa pentru afaceri si pe piata globala.


Pret vechi:   43900 lei cu TVA
Pret:   40500lei cu TVA
Discount:   7%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Robinet termostatat pentru boiler apa calda cu 3 cai DN25 mm

Robinet termostatat pentru boiler de apa calda cu 3 cai Ø 1" (DN 25 mm)


Robinetii termostatati sunt robineti actionati automat in functie de temperatura prin intermediul unui cap termostatic sau a unui actuator termostatic electric. Cei mai uzuali robineti termostatati se monteaza pe racordul de tur a radiatoarelor in instalatiile de incalzire, realizand reglarea temperaturii din incaperile de locuit. Capul termostatic sau actuatorul termostatic electric inchide robinetul termostatat la atingerea temperaturii setate de catre utilizator.


In afara de robinetii termostatati utilizati pentru radiatoare, se fabrica si robineti termostatati pentru boilerele de apa calda. Acesti robineti termostatati sunt prevazuti cu un senzor de temperatura (bulb) conectat prin intermediul unui tub capilar la capul termostatic.


Senzorul de temperatura se monteaza in boilerul de preparare apa calda si masoara temperatura apei calde. La atingerea temperaturii apei calde setate de catre utilizator, robinetul termostatat se inchide si opreste circulatia agentului termic primar prin serpentina boilerului.


DESCRIERE GENERALA:
Robinet termostatat drept din alama cu 3 căi complet echipat cu cap termostatic si tub capilar cu lungimea de 2000 mm si cu bulb cu diametrul de 9 mm si lungimea de 135 mm. Rozeta de reglare este din material plastic ABS. Domeniu de reglare a temperaturii apei calde: 20°C ÷ 60°C. Temperatură de lucru maxima 110°C.

Modele disponibile:
T.132.05     3/4" FE X 3/4" FE X 3/4" FE   
T.132.10     1" FE X 1" FE X 1" FE

 
Alte produse din categorie