Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PUFFERE PENTRU AGENT TERMIC SI ACM PUFFERE CU O SERPENTINA Puffere Ferroli cu o serpentina - 2000 L
Poza Puffere Ferroli cu o serpentina 2000 litri

Puffere Ferroli cu o serpentina - 2000 L

Cod produs:   FB1 2000
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   16.90100 lei cu TVA
Pret:   16.89000lei cu TVA
Discount:   0%
Capacitate [litri]   2000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Puffere Ferroli cu o serpentina - 2000 L

Puffere Ferroli cu o serpentina FB-1 2000 litri


Ne gasiti si pe SEAP!


FB-1 sunt puffere cu 1 serpentina utilizate in instalatiile de incalzire pentru inmagazinarea agentului termic incalzit prin intermediul diferitelor surse de caldura, ca de exemplu: centrale termice pe lemn, centrale termice pe gaz, instalatii solare etc.

Aceste rezervoare înmagazineaza energia termica de la diverse tipuri de surse de caldura si imbunatatesc regimul de functionare al instalatiilor de incalzire prevazute cu centrale termice pe lemn, combustibil gazos sau lichid precum si a instalatiilor solare.
    
Prin utilizarea pufferelor Ferroli se reduce in mod substantial consumul de combustibil si se mareste autonomia de functionare a centralelor termice. De asemnea, se optimizeaza functionarea centralelor termice si se mareste considerabil durata de viata a acestora datorita reducerii numarului de cicluri de pornire/oprire.
    
Pufferul este fabricat din otel de inalta calitate S235JR (EN 10025). Presiunea de lucru a rezervorului de acumulare (pufferului) este de 3 bari.

Izolatia exterioara este realizata din poliuretan moale, de 100 mm grosime, prevazut cu o manta din tesatura din PVC, in conformitate cu DIN 4753.

VERSIUNI DISPONIBILE:
PUFFER FERROLI FB-1 300
PUFFER FERROLI FB-1 500
PUFFER FERROLI FB-1 800
PUFFER FERROLI FB-1 1000
PUFFER FERROLI FB-1 1500
PUFFER FERROLI FB-1 2000
PUFFER FERROLI FB-1 2500
PUFFER FERROLI FB-1 3000

DOTARI OPTIONALE:
Termostat
Termometru
Rezistenta electrica (3000/4500/6000/7000 W)


 
Download fisiere atasate pentru Puffere Ferroli cu o serpentina - 2000 L
Alte produse din categorie