Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PUFFERE PENTRU AGENT TERMIC PUFERE COMBI CU PREPARARE APA CALDA IN REGIM INSTANT Puffer combi Kruger Heizung MT1 500 litri cu o serpentina si modul acm din inox
Poza Puffer combi Kruger Heizung MT1 500 litri cu o serpentina si modul acm din inox

Puffer combi Kruger Heizung MT1 500 litri cu o serpentina si modul acm din inox

Cod produs:   Kruger Heizung MT1 500 litri, cu modul acm inox HM
Producator:   KRUGER HEIZUNG
Pret vechi:   4.93400 lei cu TVA
Pret:   4.79000lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate [litri]   500
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Puffer combi Kruger Heizung MT1 500 litri cu o serpentina si modul acm din inox

Puffer combi Kruger Heizung MT1 500 litri cu o serpentina si modul acm din inox HMV DN32


DESCRIERE GENERALA:
PUFFER DE AGENT TERMIC PRIMAR CU SERPENTINA(E) PENTRU INSTALATII SOLARE SAU/SI CU POMPE DE CALDURA CU PREPARARE DE APA CALDA PENTRU CONSUM MENAJER IN REGIM INSTANT CU SERPENTINA DIN INOX
...
Rezervoarele de acumulare agent termic KRUGER HEIZUNG MODEL MT sunt rezervoare (puffere) de acumulare agent termic care compenseaza variatia diferita a energiei termice livrate de diversele surse de caldura (respectiv energia termica disponibila la un moment dat) si variatia necesarului de caldura pentru incalzire si pentru preparare de apa calda pentru consum menajer a consumatorului, asigurand prin aceasta, utilizarea la maxim si intr-un mod eficient a energiei termice disponibile de la diversele surse de energie si comfortul pentru utilizator.
...
Rezervorul de tip KRUGER HEIZUNG MODEL MT daca este suplimentat cu modulul ACM (HWM) se transforma in rezervor de acumulare combi cu preparare instanta de apa calda menajera. Rezervorul de acumulare tip combi furnizeaza atat agent termic pentru incalzire, cat si apa calda pentru consum menajer (ACM) printr-o serpentina din otel inoxidabil imersata in agentul termic din puffer.
...
Pe langa racordurile de intrare si iesire de agent termic de la sursele de caldura (centrala termica pe lemn, centrala termica pe gaz, instalatie solara, instalatie cu pompa de caldura etc.) si racordurile de tur/retur la instalatia de incalzire centrala cu radiatoare sau de incalzire prin pardoseala, rezervorul de acumulare este prevazut si cu racorduri Ø 1/2" pentru montarea senzorilor de temperatura.
...
Rezervorul de acumulare KRUGER HEIZUNG MODEL MT1 este prevazut cu un schimbator de caldura (o serpentina de incalzire) destinata pentru instalatii solare sau pentru instalatii cu pompe de caldura.
...
Rezervoarele de acumulare KRUGER HEIZUNG MODEL MT2 au doua serpentine de incalzire si sunt destinate pentru instalatii de incalzire bivalente, cu panouri solare si cu pompe de caldura. Sursa de caldura cu temperatura mai ridicata a agentului termic preparat se racordeaza la serpentina superioara, iar sursa de caldura cu temperatura agentului termic preparat mai mica se racordeaza la serpentina inferioara a pufferului.
...
Pentru prepararea de apa calda pentru consum menajer pufferele KRUGER HEIZUNG MODEL MT, MT1 si MT2 sunt prevazute cu trei tipuri de serpentine din otel inxodabil care asigura prepararea de apa calda in regim instant, MODULE (HMV) cu DN16 mm, DN20 mm si DN25 mm.    
...                
Aceste module (serpentine de incalzire din teava de otel inox) sunt montate in interiorul pufferului si prepara apa calda intr-un mod continuu, in regim instant. Apa circula prin serpentina si este incalzita de la agentul termic aflat in rezervorul de agent termic (puffer).


DATE TEHNICE:
- presiunea de lucru rezervor de acumulare : 3 bar
- temperatura de lucru : 0 - 95°C
- presiunea de lucru in serpentina : 10 bar
- materialul: tabla de otel S235 JRG2
- material capace rezervor: table de otel S235 JRG2
- protectia suprafetelor al recipientului : interior-brut, exterior - tratat anticoroziv si vopsit;
- racorduri filetate: conform DIN ISO 228-1.


DOTARI:
MODUL de preparare apa calda pentru consum menajer din teava de otel inox (HMV) DN32 mm    
Acest modula (serpentina) este montata in puffer si are rolul de a prepara apa calda intr-un mod continuu, in regim instant.  Apa este incalzita de la agentul termic aflat in interiorul rezervorului de agent termic (puffer). Debitul de apa calda furnizata este de 72 litri/minut pentru o temperatura a agentului termic primar de 90 °C.

 
Download fisiere atasate pentru Puffer combi Kruger Heizung MT1 500 litri cu o serpentina si modul acm din inox
Alte produse din categorie