Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home POMPE POMPE DE RECIRCULARE clasice PROTECT – POLONIA Protect 32/80 – 180 Clasic
Poza POMPE DE RECIRCULARE clasice PROTECT

POMPE DE RECIRCULARE clasice PROTECT – POLONIA Protect 32/80 – 180 Clasic

Cod produs:   Protect 32/80
Producator:   PROTECT
PROTECT
PROTECT

Firma PROTECT din Polonia fabrica pompe de circulatie agent termic pentru incalzire, detectori de gaz metan si o gama larga de echipamente utilizate in instalatiile de incalzire si de utilizare gaz metan.


Pret vechi:   45000 lei cu TVA
Pret:   39500lei cu TVA
Discount:   12%

Completati campurile marcate!

 
Descriere POMPE DE RECIRCULARE clasice PROTECT – POLONIA Protect 32/80 – 180 Clasic

Pompa recirculare PROTECT clasaB


Cu solutiile de la AURATON puteÈ›i controla cu uÈ™urință È™i regla functionarea unui sistem solar sau a unei pompe de apă caldă menajera sau de circulaÈ›ie a apei într-un sistem de incalzire solara sau/si centrala. Un controler ca Auraton S14 modern a unui sistem sau cazan de încălzire centrală este cheia unor economii semnificative!


Avantaje:


Prevazuta cu modul auto-adaptiv AUTO (Setare initiala). In majoritatea cazurilor,motorul pompei nu are nevoie de reglare


si poate fi pornita imediat si reglata automat ca sa indeplineasca actualele nevoi ale sistemului.


Grad inalt de confort.


Zgomot de functionare redus a motorului pompei si a intregului sistem.


Consum scazut de energie.


Comparat cu pompele traditionale de recirculare, are un consum de energie mai scazut. Pompele de recirculare PROTECT Seria- I sunt atasate cu marca-jul Etichetei de Energie European Clasa A si consumul minim de energie poate ajunge pana la 5W.


Date tehnice:


3.1. Temperatura ambientala Temperatura ambientala: 0 ℃~ +40 ℃


3.2.Umiditate relativa( RH) : Umiditate maxima: 95%


3.3. Temperatura medie a lichidului in pompa Temperatura medie a lichidului: +2 ℃~ 110 ℃ Casa se evite condensarea in cutia de control si in stator, temperatura lichidului pompat de catre motorul pompei trebuie intotdeauna sa fie mai inalta decat temperatura ambientala.


3.4. Presiunea sistemului Presiune maxima 1.0Mpa(10bar).


3.5. Clasa de protectie IP42


3.6. Presiune de intrare Temperatura lichid <85℃ 90℃ 110℃ Presiunea intrare de 0.05bar 0.28bar 1bar 0.5m varf 2.8m varf 3.7. Lichidul de pompare:


Lichidul de pompare include un lichid subtire,curat,necoroziv si ne-explozibil care nu trebuie sa contina nici o particula solida,fibre sau ulei mineral,iar pompa cu siguranta nu trebuie folosita pentru a pompa lichid inflamabil cum ar fi ulei de rapita si benzina. Daca pompa e folosita intr-un loc cu o viscozitate relativ inalta,pompa va avea o performanta scazuta. Atunci cand alegem o pompa,viscozitatea lichidului trebuie luata in considerare.


Buton pentru selectarea setarilor motorului pompei Apasand butonul o data la un interval de 2 secunde,modul de setare al pompei se va schimba o data.


– Un ciclu e constituit din fiecare 8 apasari pe buton.Pentru detalii,va rugam vedeti


– Buton de Noptii afisare a Modului de Noapte si a Modului Inceperii


·Cand butonul este pornit,acesta indica ca Modul de noapte este activat.


·Apasati acest buton ca sa activati si sa dezactivati Modul de Noapte. ·Modul de noapte e aplicabil numai sistemului de incalzire echipat cu aceasta functie.


·Setari initiale:Modul de noapte nu e setat.


Pompa de control


Cand pompa functioneaza,pompa este controlata dupa principiul “ Control Presiunii (BL)” sau “Controlul Presiunii Constante (HD)”


In aceste doua moduri de control,performanta pompei si consumul de energie corespondent vor fi reglementate potrivit cererii de caldura a sistemului. Controlul Presiunii proportionale In acest mod de control,presiunea diferentiala din ambele capete ale pompei va fi controlata de debit. In Figura Q/H ,curba de presiune proportionala este reprezentata cu BL1 si BL2.


Va rugam consultati Sectiunea 12.1. In aceste doua moduri de control, performanta pompei si consumul corespondent de energie vor fi reglementate potrivit cererii de caldura a sistemului. Controlul Presiunii Constante In acest mod de control,presiunea diferentiala a ambelor capete ale pompei ramane constanta si e irelevanta debitului. In Figura Q/H , curba de presiune constanta este o curba orizontala de performanta reprezentata cu HD1 si HD2.


Supapa by-pass


Efectul supapei by-pass: cand toate supapele si/sau temperatura de caldura in bucla de incalzire a pardoselei sunt inchise asigura distribuide detectare a supapelor radiatorului ,poate rea caldurii din cazan. Elemente in sistem: ·supapa by-pass ·debimetru, pozitia L. Cand toate supapele sunt inchise, debitul minim trebuie sa fie garantat. Setarea pozitiei pompei depinde sau supapa by-pass de detectarea temperaturii.


Conditiile curbei de performanta


Urmatoarele sunt aplicabile performantei curbei specificate in instructiunile pompei PROTECT seria-I:


·Lichid de test: scoaterea aerului din apa.


·Densitatea aplicabila curbei ρ=983.2 kg/m3 si temperatura lichidului +60°C.


·Toate curbele reprezinta valoarea medie si nu ar trebui folosite ca si curbe de garantie.Daca o performanta specifica este necesara,atunci o masurare separata trebuie sa fie efectuata.


·Curbele de Viteza I, II, III au fost toate marcate.


·Viscozitatea cinetica aplicabila curbei υ=0.474 mm2/s( 0.474CcST)


Garantia 2 ani.

 
Alte produse din categorie
-13%
450.00 lei 
390.00 lei
-11%
1800.00 lei 
1600.00 lei
-14%
2299.00 lei 
1970.00 lei