Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home ACCESORII PENTRU INSTALATII TUBULATURA DE GAZE ARSE PENTRU CENTRALE PE GAZ Kit evacuare gaze arse Motan pentru centralele in condensare
Poza Kit evacuare gaze arse Motan pentru centralele in condensare

Kit evacuare gaze arse Motan pentru centralele in condensare

Cod produs:   M5100154
Producator:   MOTAN KOBER
MOTAN KOBER
MOTAN KOBER

Video prezentare firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI producatorul centralelor termice MOTAN este o companie romanească, parte componentă a Grupului de firme Kober.

Începând din ianuarie 2000 firma produce utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea şi vânzarea echipamentelor de încălzire. Firma executa produse şi servicii de înaltă calitate, care să asigure satisfaca tuturor clientilor.

 

Firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie este singura fabrica producatoare de centrale termice din Romania.

 

Toate produsele sunt fabricate pe baza unui know-how romanesc, cu ingineri si specialisti de inalta calificare din Romania. Firma investeste puternic în Cercetare și Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor și a tehnologiilor de fabricație.

Principalele produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate şi fiabilitate la preţuri romanesti. Costurile reduse de întreţinere, piesele de schimb livrate rapid, precum si consumul redus de gaz metan şi de energie electrică fac din aceste centrale termice produse necesare si de la sine inteles pentru orice locuinţă din Romania. Cei care cumpara o centrala termica Motan vor economisi bani şi vor proteja si mediul înconjurator in acelasi timp.

Fabrica S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie isi desfasoara activitatea pe baza unui program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001: 2015. Astfel se garanteaza conformitatea produselor cu toate reglemenatarile si normele tehnice din Romania si din intreaga lume.

 

Calitatea produselor este rezultatul investiţiilor mari şi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare şi dezvoltare, precum şi profesionalismului, experienţei tehnice de peste 20 de ani şi a dedicării angajaţilor companiei. Întreaga companie şi fiecare compartiment sunt structurate şi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale.

 

În cadrul companiei a fost creat un sistem de valori cunoscut şi însuşit de fiecare dintre angajaţi. Firma se doreste sa fie ca o familie mai mare pentru toti angajatii care muncesc impreuna pentru succesul, realizarea obiectivelor strategice si pentru viitorul companiei.


Pret vechi:   24000 lei cu TVA
Pret:   20200lei cu TVA
Discount:   15%
Putere termica nominala [kW]   40

Completati campurile marcate!

 
Descriere Kit evacuare gaze arse Motan pentru centralele in condensare

Kit evacuare gaze arse Motan pentru centralele in condensare centralele DN=60/100 mm; 1 m + cot


Kiturile de evacuare gaze arse Motan pentru centralele in condensare sunt compatibile cu centralele termice tiraj fortat in condensare Motan avand puterea termica nominala de 25 – 36 kw


Kiturile de evacuare gaze arse sunt compuse din doua tuburi concentrice si un cot:
- prin tubul interior se evacueaza gazele arse Ø 60 mm
- prin tubul exterior se realizeaza aportul de aer de combustie Ø 100 mm
- cotul dublu Ø 100/60 mm este prevazut cu prize pentru masuratori.
- garnituri de etansare.


Cod: M5100154

 
Alte produse din categorie