Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home ACCESORII PENTRU INSTALATII TUBULATURA DE GAZE ARSE PENTRU CENTRALE PE GAZ Kit de evacuare coaxial pentru centrale termice in condensare Motan 60/100x1000 mm
Poza  Kit de evacuare coaxial pentru centrale termice in condensare Motan 60/100x1000 mm

Kit de evacuare coaxial pentru centrale termice in condensare Motan 60/100x1000 mm

Cod produs:   kit-condensare-60/100x1000
Producator:   MOTAN KOBER
MOTAN KOBER
MOTAN KOBER

Video prezentare firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI producatorul centralelor termice MOTAN este o companie romanească, parte componentă a Grupului de firme Kober.

Începând din ianuarie 2000 firma produce utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea ÅŸi vânzarea echipamentelor de încălzire. Firma executa produse ÅŸi servicii de înaltă calitate, care să asigure satisfaca tuturor clientilor.

 

Firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie este singura fabrica producatoare de centrale termice din Romania.

 

Toate produsele sunt fabricate pe baza unui know-how romanesc, cu ingineri si specialisti de inalta calificare din Romania. Firma investeste puternic în Cercetare È™i Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor È™i a tehnologiilor de fabricaÈ›ie.

Principalele produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate ÅŸi fiabilitate la preÅ£uri romanesti. Costurile reduse de întreÅ£inere, piesele de schimb livrate rapid, precum si consumul redus de gaz metan ÅŸi de energie electrică fac din aceste centrale termice produse necesare si de la sine inteles pentru orice locuinţă din Romania. Cei care cumpara o centrala termica Motan vor economisi bani ÅŸi vor proteja si mediul înconjurator in acelasi timp.

Fabrica S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie isi desfasoara activitatea pe baza unui program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001: 2015. Astfel se garanteaza conformitatea produselor cu toate reglemenatarile si normele tehnice din Romania si din intreaga lume.

 

Calitatea produselor este rezultatul investiÅ£iilor mari ÅŸi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare ÅŸi dezvoltare, precum ÅŸi profesionalismului, experienÅ£ei tehnice de peste 20 de ani ÅŸi a dedicării angajaÅ£ilor companiei. Întreaga companie ÅŸi fiecare compartiment sunt structurate ÅŸi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale.

 

În cadrul companiei a fost creat un sistem de valori cunoscut ÅŸi însuÅŸit de fiecare dintre angajaÅ£i. Firma se doreste sa fie ca o familie mai mare pentru toti angajatii care muncesc impreuna pentru succesul, realizarea obiectivelor strategice si pentru viitorul companiei.


Pret vechi:   14900 lei cu TVA
Pret:   14000lei cu TVA
Discount:   6%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Kit de evacuare coaxial pentru centrale termice in condensare Motan 60/100x1000 mm

Oferta valabila in limita stocului disponibil!

Kit de evacuare coaxial pentru centrale termice in condensare Motan Ø 60/100x1000 mm


Descriere generala:
Kitul de evacuare coaxial se utilizeaza la centralele termice pe gaz in condensare pentru evacuarea gazelor arse rezultate in urma arderii combustibilului gazos si pentru alimentarea centralei termice cu aer de combustie din exteriorul locuintei.

Acest kit de evacuare coaxial este compus din tubulatura de evacuare gaze arse cu diametrul Ø 60 mm, tubulatura de aer de combustie cu diametrul Ø 100 mm, cotul la 90° cu priza de gaze arse si cea de aer prevazute cu dop, capul terminal de protectie impotriva patrunderii impuritatilor in tubulatura, garnituri, protectii de perete si suruburi de imbinare.

Specificatii tehnice
Producator: Kober
Brand: Motan
Diametru tub evacuare gaze arse: Ø 60 mm
Diametru tub coaxial de admisie aer de combustie: Ø 100 mm
Lungime tubulatura: 1000 mm
Culoare alba
Ambalaj: cutie de carton

 
Download fisiere atasate pentru Kit de evacuare coaxial pentru centrale termice in condensare Motan 60/100x1000 mm
Alte produse din categorie