Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home DEDURIZATOARE GALVANICE Filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE DN 15 mm
Poza Filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE DN 15 mm

Filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE DN 15 mm

Cod produs:   TRAPPEX INLINE DN 15 mm
Producator:   TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD

Firma TRAPPEX LTD din Marea Britanie a fost infiintata de un grup de ingineri cu o bogată experiență practică. Produsele firmei sunt produse in sistemul de management al calitatii ISO 9001 si reprezinta materializarea in practica a patentelor de inventii pe care firma le detine in exclusivitate.

Produsul de baza al firmei TRAPPEX LTD este filtrul Centramag care a fost proiectat, astfel încât agentul termic (apa) să treacă printr-un sistem de camere de filtrare in spirala si prevazute un magnet permanent foarte puternic din neodymium cu puterea de 9500 Gauss.

Magnetul permanent si camerele de filtrare speciale, capteaza toate particule magnetice (magnetita și rugina) precum si toate celelalte impuritati nemagnetice din instalatia de incalzire. Circuitul agentului termic in acest filtru special este in spirala, efectul de separare centrifuga si precum cele 9 camere de separare a depunerilor, realizeaza o colectare completa a tuturor impuritatilor atat magnetice cat si nemagnetice.


Pret vechi:   15500 lei cu TVA
Pret:   15000lei cu TVA
Discount:   3%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE DN 15 mm

Filtru electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE DN 15 mm


DESCRIERE GENERALA:
Filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE utilizează principiile electrolitice pentru a preveni depunerile de calcar în instalatia de apa din întreaga locuință. Acest filtru anticalcar rămâne eficient timp de mai mulți ani, durata de viata depinzand de consumul de apă.

Filtrul anticalcar TRAPPEX INLINE funcționează pe principiul modificarii structurii cristaline a sărurilor care reprezinta duritatea apei, asfel incat aceste saruri nu se mai depun in tevile, armaturile si pe obiectele tehnico-sanitare. In acelasi timp, acest filtru anticalcar ofera beneficii deosebite pentru toate aparatele de uz casnic care folosesc apa potabila si care sunt afectate de duritatea crescuta a apei utilizate.

Filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE creste durata de viata pentru aparatele de facut cafea, masinile de spalat, armaturile tehnico-sanitare (dusuri, baterii de baie) precum si pentru centralele termice de apartament.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
• Filtru anticalcar cu montaj pe conducta (inline) pentru a preveni acumularea depunerilor de calcar in instalatia de apa folosind principii electrolitice;
• Protecția anticalcar a instalatiei pentru intreaga locuinta;
• Aparat durabil complet nichelat;
• Cuple rapide cu inele de compresie la ambele capete pentru a facilita instalarea;
• Nu necesita intretinere;
• Nu are nevoie de substanțe chimice;
• Nu este necesară legarea la instalatia de impamantare;
• Produs aprobat de autoritatea de reglementare WRAS pentru instalatiile de alimentare cu apa din Marea Britanie.


MONTARE:
Pasul  1:
Pozitionati filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE imediat dupa robinetul principal al instalatiei de apa rece. Se inchide robinetul de apa rece si se goleste instalatia de apa. Se debiteaza din conducta de apa rece o bucata de teava cu lungimea necesara pentru montarea filtrului, avand grija ca taieturile sa fie in unghi drept si fara bavuri.

Pasul  2:
Se monteaza filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE pe conducta de apa rece si se strang fitingurile de compresie. Se deschide robinetul de apa rece si se verifica etanseitatea imbinarilor.


DATE TEHNICE:
Model TRAPPEX INLINE DN 15 mm
Racorduri de intrare/iesire: DN 15 mm/ Ø 1/2"

MODELE DISPONIBILE:
TRAPPEX INLINE DN 15 mm

 
Download fisiere atasate pentru Filtrul electrolitic anticalcar TRAPPEX INLINE DN 15 mm
Alte produse din categorie