Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home FILTRE MAGNETICE Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 1 DN 28 mm
Poza Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 1 DN 22 mm

Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 1 DN 28 mm

Cod produs:   CENTRAMAG 1 DN 28 mm
Producator:   TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD

Firma TRAPPEX LTD din Marea Britanie a fost infiintata de un grup de ingineri cu o bogată experiență practică. Produsele firmei sunt produse in sistemul de management al calitatii ISO 9001 si reprezinta materializarea in practica a patentelor de inventii pe care firma le detine in exclusivitate.

Produsul de baza al firmei TRAPPEX LTD este filtrul Centramag care a fost proiectat, astfel încât agentul termic (apa) să treacă printr-un sistem de camere de filtrare in spirala si prevazute un magnet permanent foarte puternic din neodymium cu puterea de 9500 Gauss.

Magnetul permanent si camerele de filtrare speciale, capteaza toate particule magnetice (magnetita și rugina) precum si toate celelalte impuritati nemagnetice din instalatia de incalzire. Circuitul agentului termic in acest filtru special este in spirala, efectul de separare centrifuga si precum cele 9 camere de separare a depunerilor, realizeaza o colectare completa a tuturor impuritatilor atat magnetice cat si nemagnetice.


Pret vechi:   56700 lei cu TVA
Pret:   55000lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 1 DN 28 mm

Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 1 DN 28 mm


DESCRIERE GENERALA:
Firma TRAPPEX LTD din Marea Britanie a fost infiintata de un grup de ingineri cu o bogată experiență practică. Produsele firmei sunt produse in sistemul de management al calitatii ISO 9001 si reprezinta materializarea in practica a patentelor de inventii pe care firma le detine in exclusivitate.

Produsul de baza al firmei TRAPPEX LTD este filtrul Centramag care a fost proiectat, astfel încât agentul termic (apa) să treacă printr-un sistem de camere de filtrare in spirala si prevazute cu un supermagnet permanent foarte puternic din neodymium cu puterea de 9500 Gauss. Magnetul si camerele de filtrare speciale captureaza toate particule magnetice (magnetita È™i rugina) precum si toate celelalte impuritati nemagnetice din instalatie.

Filtrul Centramag este un filtru pentru instalatiile de încălzire centrală cu acÈ›iune dublă. Circuitul agentului termic in acest filtru special este in spirala, efectul de separare centrifugal prin cele cinci camere de separare a impuritatilor precum si supermagnetul foarte puternic realizeaza o colectare completa a tuturor impuritatilor magnetice cat si a celor nemagnetice.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
- Tehnologia superflow păstrează schimbătoarele de căldură din instalatie curate;
- O completare ușoară solutii chimice de pasivizare si de curatire a instalatiilor;
- Filtrul Centramag se poate curata fara dezasamblare si fara demontare de pe pozitia de montaj are o garanție de 2 ani;
- Filtrul Centramag are un supermagnet permanent foarte puternic din neodymium cu inductia magnetica de 9500 Gauss, cu o garanție de 10 ani;
- Echipamentul are 5 separatoare pentru impuritati;
- Filtrul interior are un bypass pentru a vă asigura că Centramag nu se blochează niciodată;
- Filtrul Centramag poate fi instalat pe instalatie pe conducte verticale sau orizontale deoarece dispune de racorduri care se pot roti in pozitia dorita de beneficiar;
- Acest filtru elimina intr-un mod constant si continuu toate impuritatile magnetice si nemagnetice din instalatia de incalzire si va creste eficienta instalatiei de incalzire. Toate echipamentele termice din instalatia de incalzire: centrale termice, schimbatoare de caldura, radiatoare etc., vor asigura transferul de caldura intr-un mod eficient si cu fiabilitate ridicata realizand economii pentru beneficiar atat prin costurile energetice reduse cat si prin functionarea indelungata fara defecte a instalatiei de incalzire.


GARANTIE:
Filtrul dual Centramag are o garanție de 2 ani. Magnetul permanent este garantat pentru 10 ani.


MONTARE:
Filtrele CENTRAMAG se monteaza in instalatiile de incalzire pe conducta de retur, inainte de centrala termica. (vezi imagine cu exemplul de montaj si video prezentare produs).

DATE TEHNICE:
Model CENTRAMAG 1 DN 28 mm
Separatoare de impuritati: 5 buc.
Racorduri de intrare/iesire: DN 28 mm/ Ø 1"

MODELE DISPONIBILE:
CENTRAMAG 1 DN 22 mm
CENTRAMAG 1 DN 28 mm
CENTRAMAG 2 DN 22 mm
CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm
CENTRAMAG GENESIS DN 22 mm


VIDEO PREZENTARE PRODUS:


 
Alte produse din categorie