Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CONTROLERE POMPE Controler electronic pompa solara EUROSTER 1100 S 2 senzori
Poza Controler electronic pompa solara EUROSTER 1100 S  cu 2 senzori

Controler electronic pompa solara EUROSTER 1100 S 2 senzori

Cod produs:   Euroster 1100 S
Producator:   EUROSTER
EUROSTER
EUROSTER

Compania EUROSTER este un fabricant de controlere electronice pentru comanda pompelor de circulatie agent termic de incalzire si pentru preparare apa calda de consum menajer, termostate de ambient, vane de amestec agent termic, ventilatoare pentru cazane cu combustibil solid etc., din Polonia.

Compania EUROSTER fabrica produse de inalta calitate, din materialele cele mai bune si durabile si care pot fi utilizate cu usurinta deoarece au o posibilitate de setare si programare logica si intuitiva.


Pret vechi:   48000 lei cu TVA
Pret:   46500lei cu TVA
Discount:   3%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Controler electronic pompa solara EUROSTER 1100 S 2 senzori

Controler electronic pompa solara EUROSTER 1100 S, cu 2 senzori de temperatura


DESCRIERE PRODUS:
Controlerul pentru pompe EUROSTER 1100 S este un controler electronic modern, cu 2 senzori de temperatura, proiectat pentru instalatie de încalzire si de preparare a apei calde penetru consum menajer cu panouri solare.

Controlerul electronic pentru instalatii solare EUROSTER 1100 S este folosit pentru comanda si controlul pompei de circulatie a agentului termic din instalatiile solare. Rolul controlerului este de comanda pompa de circulatie agent termic între panoul solar si boilerul de preparare apa calda pentru consum menajer.

Controlerul EUROSTER 1100 S este prevazut cu doi senzori. Primul va fi montat la panoul solar si va masura temperatura agentului termic primar (de incalzire) din panoul solar, iar cel de al doilea se va monta la boilerul de preparare apa calda pentru consum menajer (acm) si va masura temperatura apei calde din boiler.

Controlerul va comanda pornirea, respectiv oprirea pompei de circulatie agent termic în functie de diferenta dintre temperarura agentului termic de la colectorul solar (panoul solar) si temperatura apei calde pentru consum menajer din boiler.

În plus, controlerul are un sistem ANTI-STOP cu doua moduri de functionare distincte.


Primul mod de functionare ANTI-STOP functioneaza permanent, în paralel cu functionarea automata a controlerului, indiferent de valorile setate pentru diferentele de temperatura dintre agentul termic primar si temperatura apei calde din boiler. Când temperatura agentului termic în panoul solar este mai mare de 90°C sistemul ANTI-STOP lucreaza cu frecventa mare, pornind pompa la fiecare 30 de minute pentru o perioada de 80 de secunde, iar atunci când aceasta temperatura este sub 90°C sistemul porneste pompa la fiecare 14 zile pentru o durata de 30 de secunde.


Al doilea mod de functionare ANTI-STOP protejeaza pompa de circulatie agent termic impotriva blocarii rotorului in perioadele lungi de inactivitate.

Echipamente comandate:
• pompa de circulatie agent termic din instalatia solara.

Date tehnice:
Plaja de variaţie a diferenţei dintre temperatura agentului termic si cea a apei calde:  0°C – 20°C
Plaja de măsurare a temperaturii:  1°C – 99°C
Alimentare electrica  230 V/50 Hz AC
Curent maxim pompa  6A AC

Furnitura contine:
• Controler Euroster 1100 S;
• Accesorii de montaj (coliere pentru prinderea senzorilor, dibluri, suruburi.);
• Senzori de temperatura - 2 buc.;
• Instructiuni de montaj;
• Sablon pentru montaj.


Video de prezentare companie EUROSTER:


 
Download fisiere atasate pentru Controler electronic pompa solara EUROSTER 1100 S 2 senzori
Alte produse din categorie