Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Centrala termica pe peleti GIANNINA

Centrala termica pe peleti GIANNINA 40 kW

Cod produs:   GN 40
Producator:   MTR Caldaie
MTR Caldaie
MTR Caldaie

Firma MTR Caldaie din Italia este o fima cu traditie in fabricarea centralelor termice pentru combustibil solid. MTR Caldaie produce centrale termice pe lemn conventionale cu tiraj natural, centrale termice pe lemn cu gazeificare, centrale termice pe peleti, centrale termice mixte lemn si peleti, cu puteri termice nominale până la 150 KW. Firma are o traditie de peste 30 de ani in producerea acestor echipamente termice, si poseda o experienta bogata in arderea cu eficienta ridicata si cu emisii reduse de noxe a tuturor tipurilor de combustibili solizi.


Pret vechi:   17.77700 lei cu TVA
Pret:   17.25900lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   40

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe peleti GIANNINA 40 kW

Centrala termica pe peleti GIANNINA 40 kW


DESCRIERE GENERALA:
Centrala termica pe peleți GIANNINA este rezultatul cercetării MTR Caldaie Italia în domeniul centralelor pe combustibil solid tip biomasa. Utilizarea unui combustibil economic și ecologic, împreună cu monitorizarea și comanda automata a arderii, garantează economii maxime de combustibil, respect pentru mediul înconjurator prin emisii reduse de noxe si un comfort deosebit pentru utilizator.

Datorită unui randament de ardere ridicat, de 91%, este garantată o economie in costurile de regie cuprinsă între 40% și 60% fata de alti combustibili tradiționali, lichizi sau gazoși. Funcționarea complet automatizata a centralei termice pe peleti GIANNINA, asigura un nivel de comfort identic cu cel obținut la centralele termice clasice utilizand combustibili lichizi sau gazosi, centrala termica pe peleti GIANNINA avand o autonomie de functionare de până la o săptămână, sau chiar mai mult.

Centralele termice pe peleti GIANNINA sunt compuse dintr-un corp confectionat din tabla de oțel de calitate, o unitate de control electronică, un arzător de peleti și un șnec de alimentare al arzatorului.  


Acest sistem permite soluții diferite pentru montarea buncărului de peleti. Astfel acesta, poate fi pozitionat in stânga sau in dreapta centralei termice si conectat printr-un furtun flexibil intre șnec si arzatorul de peleti a centralei termice pe peleti. Acest sistem oferă de asemenea, un acces usor în jurul centralei, inclusiv la arzătorul de peleti, pentru întreținerea periodica si in cazul reparatiilor.

Unitatea de alimentare cu peleți este constituită dintr-un tub care are in interior un surub melcat confectionat dintr-un oțel special si care este actionat printr-un motoreductor extrem de robust și de fiabil. Arzatorul de peleti a centralei termice pe peleti GIANNINA este conectat la șnecul de alimentare cu peleti prin intermediul unui furtun flexibil.

CARACTERISTICI TEHNICE:
- Corpul centralei termice este confectionat din tabla de oțel cu grosimea de 6 mm;
- Camera de ardere uscată (flacara nu va fi niciodată în contact direct cu mantaua de apa a centralei, evitându-se astfel condensarea vaporilor de apa din gazele de ardere pe suprafata de schimb de caldura);
- Unitate electronică de control si de reglare a alimentarii cu peleti si a arderii;
- Combustibil utilizat: peleți din lemn;
- Alimentare gravitațională;
- Aprindere automată;
- Buncăr peleți 150 kg.

VERSIUNI DISPONIBILE:
GIANNINA 20
GIANNINA 30
GIANNINA 40
GIANNINA 50
GIANNINA 70


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe peleti GIANNINA 40 kW
Alte produse din categorie