Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE PELETI Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6
Poza Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET

Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6

Cod produs:   0JCL6UWA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   18.16000 lei cu TVA
Pret:   17.93700lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   47

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6

Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6


Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET este o centrala termica din fonta prevazuta cu un arzator de peleti complet automatizat si un rezervor de peleti. Corpul centralei termice este realizat din elemente din fonta asamblate cu niple. Camera de ardere este complet imersata, ceea ce asigura durata de viata lunga si un randament ridicat.


Atentia la detalii din timpul proiectarii si din timpul productei industriale a rezultat o centrala termica fiabila, cu un randament ridicat,  cu un nivel scazut de emisii de monoxid de carbon (CO) si de alte tipuri de noxe precum si o ardere extrem de silentioasa.


Arzatorul de peleti al centralei termice SUNPELLET functioneaza complet automatizat si nu necesita dupa punerea in functiune de catre o firma autorizata FERROLI de nici o comanda sau reglaj suplimentar din partea utilizatorului.


Furnitura de baza contine: centrala termica din fonta, arzatorul de peleti cu snec si rezervorul de peleti.


În cazul consumarii peletilor din rezervorul de peleti si in cazul a unor defectiuni, arzatorul de peleti al centralei termice SUNPELLET se opreste si se blocheaza automat. Repornirea arzatorului se poate face doar dupa eliminarea cauzei care a produs defectiunea si deblocarea manuala a protectiei la supratemperatura.


Se recomanda alimentarea cu peleti a rezervorului inainte de consumarea lor completa, pentru a se evita oprirea arzatorului de peleti din cauza lipsei de combustibil.


DATE TEHNICE:
Putere termica nominala: 47 kW
Continut de apa in centrala: 38 litri
Numar de elementi: 6
Temperatura maxima agent termic: 90 °C
Presiune maxima de lucru: 3 bar
Racorduri tur-retur: Ø 11/2"
Racord la cos: Ø 175 mm
Dimensiuni de gabarit: 1029x600x753 mm
Capacitate rezervor peleti: 350 litri
Greutate: 337 kg


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6
Alte produse din categorie