Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE MIXTE PE LEMN SI PELETI Centrala termica pe peleti Ferroli FSB PRO 35 kW cu arzator de peleti SUN P7 si rezervor de peleti 195 litri
Poza Centrala termica pe peleti Ferroli FSB PRO 35 kW cu arzator de peleti SUN P7 si rezervor de peleti 195 litri

Centrala termica pe peleti Ferroli FSB PRO 35 kW cu arzator de peleti SUN P7 si rezervor de peleti 195 litri

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   1017T35+0U2F6DXA+096002X0
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   11.79100 lei cu TVA
Pret:   11.56000lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   35
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe peleti Ferroli FSB PRO 35 kW cu arzator de peleti SUN P7 si rezervor de peleti 195 litri

Centrala termica pe peleti Ferroli FSB PRO 35 kW cu arzator de peleti SUN P7 si rezervor de peleti 195 litri


Centralele termice Ferroli FSB PRO sunt centrale termice confectionate din tabla de otel avand o construcție eficientă cu 3 drumuri de fum. Aceste centrale termice pot functiona cu brichete, tocătură lemnoasă, orice fel de resturi și deșeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, lemn și cărbune cu puterea calorifică mai mare de 15 MJ/kg.

Pot funcționa si cu peleți impreuna cu un arzător de peleți Ferroli SUN P7 pentru modelele de 25 ÷ 35 kW. Sunt proiectate în conformitate cu normele europene EN 303/5. Grosimea pereților cazanului care intră în contact cu apa este de 5 mm grosime.

Centrala termica este echipata cu termometru, tăviță de cenușă și kit curațare. Regulatorul termostatic de tiraj pentru aerul de combustie este obligatoriu de montat și nu este inclus în furnitura standard. Ușa superioara este prevazută cu izolație de fibră de sticlă ignifugă si are un regulator rotativ de admisie pentru aerul secundar de combustie.

NOTA:
POSIBILITATE DE ADAPTARE PENTRU ARZATOR PE PELETI Ferroli SUN P7;
Nu e necesar kit de transformare peleti.
Pentru confort, autonomie de ardere marita si functionare economica se recomanda montarea in instalatie a unui vas de acumulare agent termic (PUFFER)

Arzatoarele de peleti Ferroli SUN P7, sunt arzatoare de peleti cu putere termica ridicata si design original ceea ce le recomanda pentru marea majoritate  centralelor termice pe combustibil solid prezente pe piata.


Atentia la detalii din timpul proiectarii si in productia industriala a permis crearea unor aparate bine echilibrate, cu randament ridicat, nivel scazut de emisii de CO si noxe si o ardere extrem de silentioasa. Instalate pe un cazan FSB PRO  si reglate in mod corespunzator arzatorul SUN P7 functioneaza complet automat si nu necesita nicio comanda din partea utilizatorului. Furnitura centralei termice pe peleti cuprinde si un rezervor de peleti de 195 litri.


În cazul absentei combustibilului sau a unor defectiuni, arzatorul se opreste si se blocheaza. Se recomanda alimentarea cu peleti inainte de epuizarea totala a peletilor din rezervorul de peleti pentru a evita functionarea defectuoasa a arzatorului.


MODELE DISPONIBILE:
FSB PRO 25 PELETI 1017T25+0U2F6DXA+096002X0 25 kW
FSB PRO 30 PELETI 1017T30+0U2F6DXA+096002X0 30 kW
FSB PRO 35 PELETI 1017T35+0U2F6DXA+096002X0 35 kW


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe peleti Ferroli FSB PRO 35 kW cu arzator de peleti SUN P7 si rezervor de peleti 195 litri
Alte produse din categorie