Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE PELETI Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica 20
Poza Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica 20

Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica 20

Cod produs:   GRA20RO
Producator:   ARCA
ARCA
ARCA

Video prezentare firma ARCA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARCA este o firma cu capital privat din Italia specializata in productia de cazane pe combustibili solizi cu gazeificare, de centrale termice pe motorina si centrale termice pe gaz.
...
Productia centralelor termice murale este certificata incepand inca din anul 1998 cu randament energetic de 3 stele, cu 7 ani mai repede decit Normativa europeana introdusa in Italia cu Dl 192 din 19/08/2005.
...
Produsele firmei sunt comercializate in toata lumea. Firma are produsele omologate inclusiv in Statele Unite ale Americii.


Pret vechi:   15.99000 lei cu TVA
Pret:   15.95000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   20

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica 20

Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica 20


Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica este proiectată pentru a utiliza alte forme de energie alternativă, si dispune de cele mai avansate si fiabile soluții tehnologice în materie de combustie, comandă si control, de rezistența la coroziune precum și de evacuare a gazelor de ardere.

Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica este o centrala termica pentru arderea peletilor. Datele de ardere au performanță deosebita: CO2 între 9-10% și emisii de CO între 200-300 ppm (părți pe milion). Raportul aproximativ dintre puterea calorifica a peleților și al motorinei este de 1 la 2,5. Astfel este nevoie de doar 2,5 kg peleți pentru a obține aceeași căldură ca un litru de motorină.

Gazele arse sunt colectate în camera de gaze arse din partea superioară a centralei termice. Aici se găseste un ventilator cu ax orizontal, acționat de un electromotor cu două infasurari. Automatizarea administrează schimbarea turației ventilatorului, și în functie de temperatura agentului termic din cazan, se comandă trecerea de la o turație mai mare – 1400 rot/min la o turație mai mică – 800 rot/min și invers.

Ventilatorul aspiră gazele arse și permite astfel intrarea aerului proaspat prin orificiile regulatorului de aer. Aerul va trece prin gratar asigurând oxigenarea jarului, va parcurge cele 3 drumuri de fum al centralei termice, va trece prin tuburile de fum cu turbulatori si este in final evacuat prin coș. Arderea este continuă datorită ritmicității de aprovizionare cu peleti si a reglarii arderii.

Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica funcționează la două nivele de putere reglabilă: 100% și 20%. Temperatura de funcționare este presetată la 70°C. Când temperatura agentului termic din centrala termica este inferioară valorii de 70°C, este dată comanda pentru pornirea electromotorului de acționare a șnecului de încărcare cu peleti astfel încât se alimentează focarul centralei termice cu o cantitate maximă de combustibil și ventilatorul va funcționa la turația maximă de 1400 rot/min.

Când agentului termic din centrala termica atinge valoarea presetata de 70°C puterea va fi redusă la 1/5 din puterea maximă (20%) și ventilatorul va functiona la turația de 800 rot/min. Atunci cand temperatura agentului termic din centrala termica depașește 85°C, va intra în funcțiune schimbatorul de caldura de siguranța (din dotare) pentru a se evita actionarea termostatului de siguranță.

Alimentarea cu combustibil se realizează în mod automat: un temporizator electronic comandă electromotorul care acționează șnecul de alimentare în funcție de puterea termică necesară.  Modularea arderii este realizata prin intermediul ventilatorului cu două turatii care va aspira aer proaspat în functie de necesarul de caldura al instalatiei de incalzire.

VERSIUNI DISPONIBILE:
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 20 GRA20RO 20 kW
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 30 GRA30RO 30 kW
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 40 GRA40RO 40 kW
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 50 GRA50RO 50 kW
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 80 GRA80RO 80 kW
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 115 GRA115RO 115 kW
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 150 GRA150RO 150 kW
ARCA GRANOLA AUTOMATICA 250 GRA250RO 250 kW


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe peleti Arca Granola Automatica 20
Alte produse din categorie