Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CLASICE Centrala termica pe lemn Ferroli FSB PRO - 40 kW - NOU !
Poza  Centrala termica pe lemn Ferroli FSB PRO vedere stanga

Centrala termica pe lemn Ferroli FSB PRO - 40 kW - NOU !

Cod produs:   Ferroli FSB PRO - 40 kW
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   4.72900 lei cu TVA
Pret:   4.59100lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   40
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn Ferroli FSB PRO - 40 kW - NOU !

Centrala termica pe lemn Ferroli FSB PRO - 40 kW


Centralele termice Ferroli FSB PRO sunt centrale termice confectionate din tabla de otel avand o construcție eficientă cu 3 drumuri de fum. Aceste centrale termice pot functiona cu brichete, tocătură lemnoasă, orice fel de resturi și deșeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, lemn și cărbune cu puterea calorifică mai mare de 15 MJ/kg. Sunt proiectate în conformitate cu normele europene EN 303/5. Grosimea pereților cazanului care intră în contact cu apa este de 5 mm grosime.


Centrala termica este echipata cu termometru, tăviță de cenușă și kit curațare. Regulatorul termostatic de tiraj pentru aerul de combustie este obligatoriu de montat și nu este inclus în furnitura standard. Ușa superioara este prevazută cu izolație de fibră de sticlă ignifugă si are un regulator rotativ de admisie pentru aerul secundar de combustie.

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn Ferroli FSB PRO - 40 kW - NOU !
Alte produse din categorie