Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CU GAZEIFICARE Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S - 45 kw - Livrare gratuita!
Poza Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S - 45 kw - Livrare gratuita!

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   V10A004
Producator:   VIESSMANN
VIESSMANN
VIESSMANN

Video centenar Viessmann 1917 ÷ 2017:

 

Compania Viessmann este liderul din Germania în domeniul instalatiilor de încălzire, de aer conditionat, de refrigerare si al instalatiilor solare. Inființată în anul 1917 în Germania ea se remarca prin traditia calitatii a tuturor produselor sale. In anul 2017 compania Viessmann a sarbatorit 100 de ani de la infiintarea ei si realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro și numără în jur de 12.100 de angajați cu inalta pregatire profesionala.

Orientarea internațională a firmei Viessmann este concretizata prin cele 22 de fabrici amplasate în 11 țari, precum si prin reprezentanțele comerciale aflate în 74 de țari de pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei Viessmann.


Pret vechi:   13.90400 lei cu TVA
Pret:   13.49900lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   45
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S - 45 kw - Livrare gratuita!

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S - 45 kw


Putere termica nominala: 45 kW
Tip combustibil: lemn de foc
Randament maxim: 91.9 %
Control aer de combustie: electronic
Conţinut de apă (l) 165
Presiune maximă de lucru: 3 bari
Temperatură maximă de lucru: 95 °C
Volum cameră de ardere: 180 dm³
Înălţime (mm)    1590
Lăţime (mm)    892
Adâncime (mm)    1415
Diametrul racordului la coş (mm) 150
Tiraj necesar la coş (mbar) 0.08
Racord circuit încălzire (inch) Ø 1 1/2"
Alimentare electrică (V) 230
Temperatură minimă pe retur (°C) 65
Dimensiuni uşă de alimentare (mmxmm) 476x521
Greutate (kg): 715


 Vitoligno 100-S este un cazan pe combustibil solid cu functionare pe principiul gazeificarii lemnului, cu putere termica nominala de 45 kW.


Camera de incarcare foarte voluminoasa asigura intervale lungi de alimentare si o autonomie de functionare foarte mare.
Usa de incarcare mare 
permite alimentarea cu usurinta a cazanului cu masa lemnoasa, de dimensiuni  mari.


Prin absorbtia oxigenului in camera de incarcare se obtine o combustie avansata a lemnului. Gazele de lemn rezultate sunt absorbite de catre ventilator in camera de ardere captusita cu zidarie din carbura de siliciu. 


Aportul de aer secundar este reglat precis cu ajutorul manetei de aer secundar si prin verificarea vizuala permanenta prin vizorul prevazut pe usa astfel incat flacara sa fie perfecta.


Acest lucru permite ca gazele din lemn rezultate in urma gazeificarii sa arda perfect, la temperaturi inalte, cu cantitatea exacta de aer necesar arderii, rezultand o ardere saraca in emisii de noxe si substante poluante.


Tehnica functionarii pe principiul gazeificarii lemnului permite obtinerea unui grad inalt de eficienta si o ardere saraca in emisii poluante doar in cazul in care reglajele sunt facute conform prescriptiilor tehnice ale producatorului. 


Suprafetele de transfer termic mari ale cazanului, precum si tirajul reglat la perfectie prin ventilator si sibarele de aer primar si secundar mentin o temperatura foarte scazuta a gazelor evacuate si contribuie deasemenea la o foare buna exploatare a combustibilului.


Beneficiile deosebite ale cazanului cu gazeificare Vitoligno:


• Cazanul Viessmann Vitoligno functioneaza pe principiul gazeificarii lemnului si se livreaza intr-o gama mare de puteri termice, de la  25 kW pana la  80 kW;
• Cazanul permite utilizarea lemnelor cu o lungime de pana la 50 cm;
• Cazanul Vitoligno de la Viessmann asigura o buna exploatare a combustibilului, prin randamentul ridicat al arderii si datorita temperaturii scazute a gazelor de ardere evacuate;
• Solutia tehnica utilzata cu un ventilator de exhaustare de gaze de ardere performant nu permite intrarea fumului in  incaperea centralei termice nici la pornire si nici in timpul functionarii. 
• Ventilatorul  este usor de demontat pentru a se putea face curatarea periodica de catre utilizator, nefiind nevoie de interventia unui specialist. 
• El este prevazut cu suruburi fluture—care se pot desface usor cu mana—care permit demontarea si montarea usoara de si pe  cazan.
• Camera de ardere este din carbura de siliciu care este cel mai rezistent material ceramic existent. Astfel cazanul Vitoligno de la Viessman are o durata de viata mult mai mare decat orice alt cazan cu gazeificare existent pe piata;
• Cazanul este prevazut cu clapete reglabile de admisie a aerului primar si a aerului secundar pentru combustie;
• Cazanul are un focar voluminos, care asigura o autonomie mare de functionare a cazanului;
• Cazanul are o usa mare de alimentare care permite incarcarea cu usurinta a cazanului cu masa lemnoasa;
• Cazanul este prevazut cu un sistem simplu de curatire a suprafetelor de transfer termic printr-o gura de curatire usor accesibila.

 
Alte produse din categorie