Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Centrala termica pe lemn cu gazeificare Calor

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Calor 45 kW

Cod produs:   Calor 45
Producator:   MTR Caldaie
MTR Caldaie
MTR Caldaie

Firma MTR Caldaie din Italia este o fima cu traditie in fabricarea centralelor termice pentru combustibil solid. MTR Caldaie produce centrale termice pe lemn conventionale cu tiraj natural, centrale termice pe lemn cu gazeificare, centrale termice pe peleti, centrale termice mixte lemn si peleti, cu puteri termice nominale până la 150 KW. Firma are o traditie de peste 30 de ani in producerea acestor echipamente termice, si poseda o experienta bogata in arderea cu eficienta ridicata si cu emisii reduse de noxe a tuturor tipurilor de combustibili solizi.


Pret vechi:   12.16300 lei cu TVA
Pret:   11.80900lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   45
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn cu gazeificare Calor 45 kW

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Calor 45 kW


DESCRIERE GENERALA:
Centralele termice pe lemn cu gazeificare CALOR, sunt proiectate, fabricate și perfecționate prin munca de ani de zile de dezvoltare a firmei MTR Caldaie din Italia. Lemnul este cel mai vechi și mai utilizat combustibil solid, fiind totodată și o formă de energie regenerabilă. Acest combustibil este folosit și de noile cazane CALOR prin procedeul gazeificării lemnului care asigura o ardere foarte buna, eficienta si cu emisii reduse de noxe.

Cazanele CALOR sunt fabricate în două versiuni: o versiune cu aer insuflat, numită Calor-SF, care este modelul de bază, și o versiune cu aer aspirat, numită CALOR.

Versiunea CALOR-SF funcționează pe lemne cu ardere completă, cu flacara inversă, și cu o cameră de combustie sub presiune, ventilatorul acestui cazan fiind poziționat în față.

Versiunea CALOR este modelul cel mai evoluat. Aerul ce întreține arderea intră în cazan prin aspirație prin intermediul unui ventilator plasat în spatele schimbatorului de caldura gaze de ardere/apa. Sistemul permite o combustie optimă, chiar pentru lemn de foc de calitate scazuta și evită de asemenea, în fazele de aprindere și încărcare ieșirea fumului din centrala termica în camera centralei.

Toate centralele termice Calor prin aspirație sunt echipate cu o automatizare electronică care realizeaza reglarea turatiei ventilatorului, respectiv a debitului de aer de combustie, în funcție de temperatura gazelor de ardere și de temperatura apei (a agentului termic) din centrala termica.

DURATA DE VIAȚĂ ÎNDELUNGATĂ:
- Centrala termica Calor este confectionata din tabla de oțel de 8 mm, fără cordon de sudură în camera de combustie;
- Centrala termica Calor INOX este confectionata din tabla de oțel inox de 6 mm, fără cordon de sudură în camera de combustie;
- Presiunea de lucru 4 bari;
- Ventilator cu rotor confectionat din tabla de otel inox.

RANDAMENT RIDICAT:
- gazeificare totală datorită automatizarii complexe care regleaza debitul de aer de combustie in functie de temperatura gazelor de ardere si temperatura agentului termic, respectiv necesarul de caldura pentru incalzire.

COSTURI DE ÎNTREȚINERE MICI:
- catalizator din oțel tratat termic rezistent la temperaturi ridicate;
- grătar din fonta cu o construcție specială;
- samota refractara cu armatură din oțel;

USOR DE EXPLOATAT:
- reglaj de aer primar foarte simplu, ușor de curațat, autonomie mare de funcționare;

AUTOMATIZARE AVANSATA:
- placă electronică de ultimă generație, care permite atat gestionarea functionarii centralei termice, cat și pornirea unei a doua centrale termice dupa consumarea combustibilului din prima.

SIGURANȚA ÎN FUNCȚIONARE:
- uși antiexplozie;
- protecție antiîngheț;
- serpentină de siguranță de racire pentru protecția la supratemperatură.

VERSIUNI DISPONIBILE:
Calor 32 / Calor 32 inox
Calor 45 / Calor 45 inox
Calor 55 / Calor 55 inox
Calor 75 / Calor 75 inox
Calor 95 / Calor 95 inox
Calor 125 / Calor 125 inox
Calor 150 / Calor 150 inox


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn cu gazeificare Calor 45 kW
Alte produse din categorie