Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX TECH S 45H - 45 kW
Poza BLUEHELIX TECH S 45H - 45 kW

Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX TECH S 45H - 45 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   0T2D5IWA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   7.35300 lei cu TVA
Pret:   7.26000lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   45

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX TECH S 45H - 45 kW

Centrala termica in condensatie BLUEHELIX TECH S 45H


Centralele termice BLUEHELIX TECH S 45H sunt centrale termice murale în condensaÈ›ie cu panou de comandă digital, pentru încãlzire cu funcÈ›ionare pe gaze naturale sau GPL, cu randamente foarte ridicate È™i emisii de noxe deosebit de reduse. 


Sunt prevăzute cu arzător modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbător de căldură din inox AISI 316 TI, sistem de control cu microprocesor, pompă de circulaÈ›ie modulantă, funcÈ›ie antiîngheÈ› È™i antiblocare pompă. 


Proiectată pentru posibilitatea racordării la un boiler cu acumulare pentru prepararea a.c.m. prin intermediul unui kit de conectare extern format din vana cu 3 cai si senzor de boiler.


POSIBILITATE DE MONTARE IN CASCADA (GRUP DE MAI MULTE CENTRALE TERMICE) UTILIZAND UN REGULATOR EXTERN 


VERSIUNI DISPONIBILE:
BLUEHELIX TECH S 45H


Producerea de apa calda menajera este posibila numai cu boilerul termoelectric pentru preparare de apa calda menajera racordat la centrala termica, vana cu 3 cai si cu senzorul acm montat. 


Nota: Kitul de gestiune boiler Bluehelix S 45H  (senzor + vana cu 3 cai ) este echipament optional si se cumpara separat.  

Putere termica nominala: 45 kW



Video de prezentare centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX Tech la Targul International Milano Mostra Convegno din Italia. Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX Tech are schimbatorul primar, schimbatorul secundar pentru prepararea apei calde pentru consum menajer si arzatorul de gaz cu preamestec, precum si toate racordurile hidraulice interioare confectionate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX Tech are un randament ridicat si o durata de viata indelungata. In acelasi timp este in comparatie cu alte centrale termice din aceeasi categorie, ultra-compacta si ultra-silentioasa.

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX TECH S 45H - 45 kW
Alte produse din categorie