Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica Motan MKDens 35 kW ERP
Poza Centrala termica Motan MK DENS 35 Kw

Centrala termica Motan MKDens 35 kW ERP

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   C38GC35
Producator:   MOTAN KOBER
MOTAN KOBER
MOTAN KOBER

Video prezentare firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI producatorul centralelor termice MOTAN este o companie romanească, parte componentă a Grupului de firme Kober.

Începând din ianuarie 2000 firma produce utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea şi vânzarea echipamentelor de încălzire. Firma executa produse şi servicii de înaltă calitate, care să asigure satisfaca tuturor clientilor.

 

Firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie este singura fabrica producatoare de centrale termice din Romania.

 

Toate produsele sunt fabricate pe baza unui know-how romanesc, cu ingineri si specialisti de inalta calificare din Romania. Firma investeste puternic în Cercetare și Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor și a tehnologiilor de fabricație.

Principalele produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate şi fiabilitate la preţuri romanesti. Costurile reduse de întreţinere, piesele de schimb livrate rapid, precum si consumul redus de gaz metan şi de energie electrică fac din aceste centrale termice produse necesare si de la sine inteles pentru orice locuinţă din Romania. Cei care cumpara o centrala termica Motan vor economisi bani şi vor proteja si mediul înconjurator in acelasi timp.

Fabrica S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie isi desfasoara activitatea pe baza unui program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001: 2015. Astfel se garanteaza conformitatea produselor cu toate reglemenatarile si normele tehnice din Romania si din intreaga lume.

 

Calitatea produselor este rezultatul investiţiilor mari şi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare şi dezvoltare, precum şi profesionalismului, experienţei tehnice de peste 20 de ani şi a dedicării angajaţilor companiei. Întreaga companie şi fiecare compartiment sunt structurate şi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale.

 

În cadrul companiei a fost creat un sistem de valori cunoscut şi însuşit de fiecare dintre angajaţi. Firma se doreste sa fie ca o familie mai mare pentru toti angajatii care muncesc impreuna pentru succesul, realizarea obiectivelor strategice si pentru viitorul companiei.


Pret vechi:   4.26900 lei cu TVA
Pret:   4.20000lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   35
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica Motan MKDens 35 kW ERP

Cumpara acum si beneficiezi de 5 ani garantie !

Centrala termica pe gaz in condensare Motan MKDens 35kW ERP– C38GC35
Livrare gratuită!
Service asigurat in toata tara!


CARACTERISTICI:
Centrala termica pe gaz in condensare Motan MKDens35 este modelul de top din cadrul gamei de centrale termice MOTAN.

Aceasta centrala termica este ecologica deoarece in timpul functionarii emite cantitati reduse de oxizi de azot, monoxid de carbon si bioxid de carbon (NOx, CO si CO2) Centrala termica pe gaz in condensare Motan MKDens35 este incadrata in CLASA NOx 5.
    
Aceasta centrala termica a fost proiectata si construita pentru o eficienta si economie maxima in functionare conform ultimelor cerinte legislative europene fiind dotata cu o pompa de circulatie cu consum redus de energie electrica (pompa low energy)

De asemenea, centrala este dotata cu un senzor de presiune evoluat care asigura protectia centralei de avariile care pot apare la suprapresiuni sau presiuni joase ale agentului termic in instalatia de incalzire.
    
Centrala termica Motan MKDens35 are posibilitatea de conectare optionala a unui crono-termostat, panou cu comanda de la distanta si/sau sonda externa de temperatura;
   
BENEFICII:
• Eficienta maxima: centrala functioneaza in regim de condensare – CLASA DE EFICIENTA – 4 stele **** (directiva 92/42/CEE);
• Schimbator principal de caldura din OTEL INOXIDABIL;
• Confort sporit pe regimul de apa calda menajera: schimbator secundar de caldura supradimensionat cu 26 placi – clasificat 3 stele *** (EN 13203) pe confort Apa Calda Menajera ;
• FUNCTIE AERISIRE INSTALATIE – pompa de circulatie functioneaza la cerere in afara ciclului de ardere, in vederea aerisirii facile a instalatiei de incalzire;
• Panou de comanda cu display LCD care asigura o interfata grafica evoluata si taste switch.

Codul Produsului: C38GC35 fara kit de evacuare
Categorie: Centrale termice cu condensare - gama MKDens


Video de prezentare a fabricii:


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica Motan MKDens 35 kW ERP
Alte produse din categorie