Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ CLASICE, CONVENTIONALE Centrala termica MOTAN KPLUS 24 kW TF C32SPV24MEFB-ERP - Transport gratuit
Poza Centrala termica MOTAN KPLUS 24 kW TF C32SPV24MEFB-ERP livrare gratuită!

Centrala termica MOTAN KPLUS 24 kW TF C32SPV24MEFB-ERP - Transport gratuit

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   C32SPV24MEFB-ERP
Producator:   MOTAN KOBER
MOTAN KOBER
MOTAN KOBER

Video de prezentare a fabricii S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI producatorul centralelor termice MOTAN este o companie romanească, parte componentă a Grupului de firme Kober.

Începând din ianuarie 2000 firma produce utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea şi vânzarea echipamentelor de încălzire. Firma executa produse şi servicii de înaltă calitate, care să asigure satisfaca tuturor clientilor.

 

Firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie este singura fabrica producatoare de centrale termice din Romania.

 

Toate produsele sunt fabricate pe baza unui know-how romanesc, cu ingineri si specialisti de inalta calificare din Romania. Firma investeste puternic în Cercetare și Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor și a tehnologiilor de fabricație.

Principalele produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate şi fiabilitate la preţuri romanesti. Costurile reduse de întreţinere, piesele de schimb livrate rapid, precum si consumul redus de gaz metan şi de energie electrică fac din aceste centrale termice produse necesare si de la sine inteles pentru orice locuinţă din Romania. Cei care cumpara o centrala termica Motan vor economisi bani şi vor proteja si mediul înconjurator in acelasi timp.

Fabrica S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie isi desfasoara activitatea pe baza unui program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001: 2015. Astfel se garanteaza conformitatea produselor cu toate reglemenatarile si normele tehnice din Romania si din intreaga lume.

 

Calitatea produselor este rezultatul investiţiilor mari şi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare şi dezvoltare, precum şi profesionalismului, experienţei tehnice de peste 20 de ani şi a dedicării angajaţilor companiei. Întreaga companie şi fiecare compartiment sunt structurate şi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale.

 

În cadrul companiei a fost creat un sistem de valori cunoscut şi însuşit de fiecare dintre angajaţi. Firma se doreste sa fie ca o familie mai mare pentru toti angajatii care muncesc impreuna pentru succesul, realizarea obiectivelor strategice si pentru viitorul companiei.


Pret vechi:   2.43100 lei cu TVA
Pret:   2.36000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   24

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica MOTAN KPLUS 24 kW TF C32SPV24MEFB-ERP - Transport gratuit

CENTRALA TERMICA T.F. KPLUS C32SPV24MEFB-ERP, livrare gratuită!


  Ne gasiti si pe SEAP!


Centrala termica KPLUS ERP - este o centrala murala moderna si compacta care functioneaza cu gaz natural, are doua schimbatoare de caldura, sdestinata incalzirii spatiilor de locuit si preparaarii de apa calda menajera. La activarea butonului "citeste mai mult, textul care trebuie sa apara in stanga este:
MOTAN KPLUS este o centrala murala moderna si COMPACTA care functioneaza cu gaz natural, cu doua schimbatoare de caldura, destinata incalzirii spatiilor de locuit si prepararii de apa calda menajera.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI
• CENTRALA TERMICA COMPACTA - adaptata nevoii de spatiu din orice locuinta;
• Ideala pentru apartamente de bloc si alte locuinte care nu dispun de cos de evacuare a gazelor arse;
• Schimbator de caldura secundar din inox;
• Tiraj fortat;
• Putere nominala: 23 kw;
• Randament la putere nominala: 93%;
• Marcaj "CE", avand libera circulatie in Comunitatea Europeana;Video de prezentare a fabricii:


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica MOTAN KPLUS 24 kW TF C32SPV24MEFB-ERP - Transport gratuit
Alte produse din categorie