Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE PELETI Centrala pe peleti Fornello Pellet King 35 kw
Poza Centrala pe peleti Fornello Pellet King 35 kw. Poza 8336

Centrala pe peleti Fornello Pellet King 35 kw

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   Fornello Pellet King 35 kw
Pret vechi:   10.09300 lei cu TVA
Pret:   9.88600lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala pe peleti Fornello Pellet King 35 kw

Centrala pe peleti Fornello Pellet King 35 KW poate asigura incalzirea a 250 mp.

Centrala pe peleti Fornello Pellet King 35 KW poate asigura incalzirea a 250 mp.


Are un rezervor de peleti ce trebuie umplut periodic. Arderea peletilor se face cu eficienta de 90 – 93% si autonomia la soba pe peleti variaza in functie de izolatia casei, temperatura exterioara si alti factori ajungand la pana la 96 ore. Pentru o functionare buna trebuie folositi peleti de inalta calitate cu diametru de 6 mm. Cosul pentru evacuarea gazelor arse are racordul de 100mm si trebuie scos in exteriorul cladirii. Un grad sporit de confort este asigurat de functionarea automata si programarea saptamanala. Astfel centrala pe peleti poate merge automat fara sa intervi asupra ei si poate fi programata sa porneasca si sa se opreasca. Cu ajutorul telecomenzii poti creste temperatura de ambianta stand confortabil pe fotoliu, fara sa trebuiasca sa te deplasezi.


 


Descriere si avantaje centrala pe peleti:


 


• Produs NOU din gama ecologica pentru functionare cu peleti


 


• Fara risc de intoxicare • Sistem controlat electronic


 


• Autoaprindere


 


• 5 trepte de reglare a vitezei de ardere


 


• Functioneaza in circuit inchis


 


• Control pentru temperatura camerei


 


• Sertar de cenusa mare pentru curatare saptamanala


 


• Program de lucru saptamanal


 


Cum setezi temperatura la centrala pe peleti: Se poate seta temperatura de la panoul de control si se poate face programare saptamanala sau se poate seta sau modifica temperatura manual. Telecomanda pentru centrala pe peleti este un accesoriu inclus care faca foarte confortabila operarea ei si posibilitatea de comanda de la distanta pentru setarea puterii de ardere dorita. Intretinerea si curatarea


 


Zilnic: Se aspira reziduurile din vasul de ardere si camera de combustie. Cu un vatrai se curata gaurile din vasul de ardere. Din cenusar se aspira cenusa depusa. Nota: Foloseste un aspirator corespunzator cu un container special pentru a aduna cenusa. Saptamanal: Sertarul de cenusa se verifica si se goleste de 1-2 ori pe saptamana. Se scoate sertarul si se goleste. Zona de langa el se aspira si se monteaza inapoi sertarul. Intretinerea si curatarea se face cu soba pe peleti oprita se deconectata de la electricitate. Pentru a face curat repede si usor la soba pe peleti sau la semineu poti folosi un aspirator de cenusa. Incarcarea cu peleti Cand alimentati centrala cu peleti nu sprijiniti sacul pe centrala. Peletii trebuie transportati si stocati in locuri uscate. Daca intra in contact cu umiditatea, lemnul peletilor se umfla si devine inutilizabil.


 


Concluzie Aceasta centrala pe peleti este o varianta foarte confortabila si economica. Daca ai o casa de vacanta, o poti folosi pentru a incalzi toate camerele cu ajutorul caloriferelor pe care le legi la ea. Iar peletii ii poti cumpara de la magazinele de bricolaj atunci cand pleci in concediu. Mai sunt si alte avantaje de care sa tii cont.Nu ocupa atat de mult spatiu precum un cazan pe lemne, are telecomanda, se poate programa, este usor de folosit de oricine.

 
Alte produse din categorie