Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE ELECTRICE Boiler electric BANDINI BRAUN ECOFIRE 60
Poza Boiler electric BANDINI BRAUN ECO

Boiler electric BANDINI BRAUN ECOFIRE 60

Cod produs:   ECO 60
Producator:   Bandini Industrial Group
Bandini Industrial Group
Bandini Industrial Group

Firma Bandini Industrial Group este o firma italiana cu o traditie de peste 50 ani in fabricarea boilerelor pentru preparare apa calda pentru consum menajer. Firma garanteaza un consum de energie redus si o durata de viata indelungata pentru toate produsele sale. Firma poseda certificare UNI EN ISO 9001 2008.


Pret vechi:   58600 lei cu TVA
Pret:   54500lei cu TVA
Discount:   6%
Capacitate [litri]   60

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler electric BANDINI BRAUN ECOFIRE 60

Boiler electric BANDINI BRAUN ECO 60 litri


Boilerele electrice BANDINI BRAUN ECO sunt boilere electrice cu capacitati de 60, 80 si 100 litri. Aceste boilere electrice cu acumulare sunt fabricate din tabla din otel superior, laminat la rece si sunt izolate termic cu o spuma poliuretanica fara CFC (clorofluorocarburi). Boilerele electrice BANDINI BRAUN ECO sunt fabricate pe linii de fabricatie cu un inalt grad de automatizare si cu sistem computerizat de inalta eficienta, care garanteaza o calitate ridicata.

Firma BANDINI din Italia are o experienta de peste o jumatate de secol in fabricarea boilerelor pentru apa calda de consum menajer.

DESCRIERE GENERALA:
- Boilere electrice ecologice pentru preparat apa calda cu montaj pe perete, cu instalare in pozitie verticala;
- Protectie impotriva coroziunii electrochimice cu anod de magneziu;
- Suprafata interioara emailata cu email cu titan de calitate superioara;
- Izolare termica ecologica cu spumă poliuretanică fara clorofluorocarburi (CFC);
- Rezistență electrica cu manta din cupru;
- Termostat dublu de siguranță;
- Termometru cu cadran;
- Supapă de siguranță.

DATE TEHNICE:
MODEL: BOILER BANDINI BRAUN ECO 60
CAPACITATE.................................60 litri
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA..1200 W
TENSIUNE ELECTRICA ALIMENTARE 230 V
PRESIUNE MAXIMA DE UTILIZARE...8 BAR
TEMPERATURA MAXIMA APA CALDA: 75 °C
GRAD DE PROTECTIE ELECTRICA.... IPX4
DURATA DE INCALZIRE ΔT=50°C...170'(minute)
DIMENSIUNI DE GABARIT....600x460x460 mm

INSTALARE:
La instalarea unui boiler electric se vor monta obligatoriu doi robineti de siguranta, unul pe conducta de apa rece si unul pe conducta de apa calda. Acesti robineti sunt necesari pentru separarea boilerului de instalatie in cazul inlocuirii lui sau pentru efectuarea in siguranta a lucrarilor de intretinere in perioada de garantie si de postgarantie.

Pentru a creste durata de utilizare a boilerelor electrice se vor monta in instalatia de alimentare cu apa rece, in amonte de boiler, un filtru Y, un filtru de apa potabila cu cartus filtrant si un filtru magnetic anticalcar.

Filtrul Y are rol de a opri impuritatile grosiere, particulele mari de depuneri care se pot afla in apa rece care intra in boiler. Filtrul de apa potabila cu cartus filtrant are rolul de a filtra impuritatile de dimensiuni mici, iar filtrul magnetic anticalcar protejeaza rezistenta electrica a boilerului impotriva depunerilor de calcar.

Depunerile de calcar pot distruge in timp rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului de curent electric. Defectarea boilerului din cauza depunerilor de calcar pe rezistenta electrica de incalzire a boilerului nu fac obiectul garantiei produsului la nici un tip de boiler electric, indiferent de producator.

In cazul in care apa rece are o duritate ridicata, se recomanda montarea unei statii de dedurizare in instalatia de alimentare cu apa rece, in amonte de racordul de apa rece al boilerului electric. Se recomanda montarea unui robinet de golire cu racord port-furtun, montat dupa robinetul de siguranta, pentru a se putea goli boilerul cu ocazia reparatiilor.

VERSIUNI DISPONIBILE:
BANDINI BRAUN ECO 60
BANDINI BRAUN ECO 80
BANDINI BRAUN ECO 100


 
Download fisiere atasate pentru Boiler electric BANDINI BRAUN ECOFIRE 60
Alte produse din categorie