Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG12KPCA/AOYG12KPCA 12000 BTU
Poza Aparat aer conditionat split de perete INVERTER FUJITSU AOYG09KPCA - unitate exterioara

Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG12KPCA/AOYG12KPCA 12000 BTU

Cod produs:   ASYG12KPCA/AOYG12KPCA 12000 BTU
Producator:   FUJITSU
FUJITSU
FUJITSU

Compania japoneza FUJITSU infiintata in anul 1936 care a produs aparate electrice de uz casnic a inceput fabricarea de aparate de aer condiționat din anul 1960, odată cu lansarea primului aparat de aer condiționat pentru ferestre în Japonia.

În 1971 firma FUJITSU s-a extins în Orientul Mijlociu (Kuweit). Aici si-a construit rapid o reputație de marcă de aer condiționat de înaltă calitate, care oferă performanțe stabile chiar și în regiunile cu climat aspru de desert, cu furtuni de nisip, cu temperaturi ambientale care depășesc 50 °C.

De-a lungul a mai bine de o jumatate de secol firma a realizat un succes deosebit în Japonia, Europa, Oceania și Orientul Mijlociu, aplicând continuu idei inovatoare și o tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătăți rezistența la mediu a echipamentelor de aer conditionat prin proiectare de produse unice și a unei tehnologii de control care oferă performanțe ridicate de economisire a energiei. Firma FUJITSU isi extinde vânzările în America și in Asia.


Pret vechi:   2.49200 lei cu TVA
Pret:   2.41900lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   12000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG12KPCA/AOYG12KPCA 12000 BTU

Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG12KPCA/AOYG12KPCA 12000 BTU


DESCRIERE GENERALA:
Aparatele de aer conditionat FUJITSU model KPCA produse de grupul Fujitsu-General sunt echipate cu inverter DC si sunt compuse dintr-o unitate exterioara, o unitate interioara si o telecomanda cu infrarosu. Aparatele de aer conditionat FUJITSU model KPCA se incadreaza in clasa energetica „A++" pentru racire si au agent frigorific ecologic R32.

Echipamentele de aer conditionat FUJITSU se remarca prin randamentul energetic ridicat cat şi prin eficienta ridicata. Toate aparatele de aer conditionat FUJITSU sunt foarte usor de utilizat si pot fi programate si comandate prin intermediul telecomenzii cu infrarosu inclusa in furnitura standard.

Unitățile interioare cu montaj pe perete Fujitsu oferă model KPCA ofera o gamă largă de funcții si sunt concepute pentru diverse spații de locuit, birouri, dormitoare și dormitoare pentru copii. Aceste unități interioare elegante montate pe perete completează orice decor interior și sunt potrivite pentru o varietate de aplicații. Aparatele de aer condiționat Fujitsu dispun de tehnologia inverter cu pompă de căldură, sunt extrem de eficiente în funcționare, sunt silentioase și economisesc energia electrică.
 
CARACTERISTICI PRINCIPALE:
• Design compact și elegant - Dimensiunile reduse si performanta ridicata a aparatului este obtinuta printr-un schimbător de căldură performant cu dimensiuni reduse si performanta mare, precum si prin utilizarea unui ventilator de înaltă eficiență cu debit mare de aer si dimensiuni compacte;
• Economie ridicată de energie - Eficiența ridicată este obținută datorita schimbătorului de căldură lamda extrem de eficient, a ventilatorului performant cu debit mare de aer și a agentului frigorific R32 utilizat;
• Debit de aer confortabil și o funcționare silențioasă - Lamela de directionare a aerului cu dimensiuni generoase și structurile asociate acesteia asigură un flux de aer confortabil si o funcționare silențioasă;
• Control si prin smartphone (opțional) - Acest model poate fi controlat de oriunde utilizând Smart Device Control prin instalarea unei interfețe wireless LAN (USB) opționale. Interfața LAN fără fir poate fi instalată cu ușurință fără lucrări de instalare specializate, doar prin simpla inserare in portul USB al unitatii interioare;
• Agent frigorific nepoluant R32 - Alegerea unui echipament cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68 % în comparatie cu un produs cu freon R-410A si duce la un consum mai scazut de energie electrica datorita eficientei energetice ridicate a aparatului de aer conditionat. Freonul R32 este un agent frigorific modern si ecologic, care transporta intr-un mod eficient caldura si care are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea, freonul R32 este un agent frigorific monocomponent care este usor de reciclat.

MODELE DISPONIBILE:
 9000  BTU ASYG09KPCA/AOYG09KPCA (UI/UE)
12000 BTU ASYG12KPCA/AOYG12KPCA (UI/UE)
Nota: UI - unitate interioara; UE - unitate exterioara.

 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG12KPCA/AOYG12KPCA 12000 BTU
Alte produse din categorie