Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza ANTIGEL - 60 bidon 10 kg

ANTIGEL - 60

Cod produs:   ANT-6010
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   12000 lei cu TVA
Pret:   11200lei cu TVA
Discount:   6%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere ANTIGEL - 60

ANTIGEL - 60
Anticongelant permanent aditivat termodinamic, pentru auto, industrie, instalatii termice si climatizare,  pe baza de GLICOL MONOETILIC. Nu contine amine si nitriti sau alte substante poluante. Este anticoroziv iar proprietatile sale protective se aplica tuturor metalelor ce constituie parti ale circuitelor de racire si incalzire, in special la aluminiu. Determina reducerea frecarilor cu 45-50% si intensifica transferul de caldura cu pana la 25%. Are un efect floculant imediat, aduna impuritatile si le strange in filtru.


Mod de folosire: se dilueaza dupa tabela de temperaturi si concentratii de pe eticheta.


AMBALAJ: bidon de 10 kg

 
Download fisiere atasate pentru ANTIGEL - 60
Alte produse din categorie
-6%
75.00 lei 
70.00 lei
-2%
140.00 lei 
136.00 lei