Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE PE LEMNE Ansamblu boiler inox 90L cu focar economic FM
Poza Ansamblu boiler inox 90L cu focar economic FM

Ansamblu boiler inox 90L cu focar economic FM

Cod produs:   PF040
Producator:   FM
FM
FM

Video de prezentare firma FAGMIC:

FM GROUP-MIKLOS STEEL SRL, produce și comercializează o gamă largă de șeminee pe combustibil solid, termoșeminee, boilere pe combustibil solid, boilere de bucătărie, cazane de baie, focare de combustibil solid si centrale termice pe lemn. Firma a fost infiintata in anul 1991.


Pret vechi:   2.23900 lei cu TVA
Pret:   1.81500lei cu TVA
Discount:   18%
Capacitate [litri]   90

Completati campurile marcate!

 
Descriere Ansamblu boiler inox 90L cu focar economic FM

Ansamblu boiler inox 90L cu focar economic FM


Boilerul pe lemne pentru baie este destinat producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid in focarul sobei incluse in furnitura. Incalzirea apei se realizeaza prin transferul termic de la gazele arse rezultate in urma arderii combustibilului, la apa din boiler.

Presiunea de lucru a boilerului pe lemne este de max. 3 bari. Deoarece boilerul functioneaza sub presiune, pentru siguranta in exploatare boilerul de apa calda pe lemne el este prevazut cu un racord pentru supapa de siguranta.

Instalarea si montarea sobei cu boilerului pentru baie se face numai de personal calificat si autorizat in domeniu. La aprinderea focului din cauza condensului se formeaza picaturi de apa care vor cadea pe spatiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal si inceteaza dupa incalzirea apei din interiorul boilerului.

Combustibil utilizat:
- lemne de foc

Furnitura standard include:
- boiler de apa calda din tabla de otel inox;
- soba (focar) din tabla de otel;

DETALII TEHNICE:
- volum boiler: 90 litri;
- presiune maximă: 3 bar;
- temperatura maximă a apei calde: 65 ⁰C;
- putere termica soba pe lemn (focar): 5,5 kW;
- diametrul de racordare la coÈ™: Ø 120 mm;
- garanÅ£ie boiler (de la data cumpărării): 5 ani;                  
- garanÅ£ie focar (de la data cumpărării):  2 ani;


ATENTIE:
Pentru a asigura instalatia la suprapresiune se va monta obligatoriu in instalatie si un vas de expansiune sanitar. Sistemul de siguranta la suprapresiune se compune din supapa de siguranta si din vasul de expansiune sanitar.

Garantia produsului este de 5 ani si este valabila doar daca se monteaza in instalatie o supapa de siguranta de max. 3 bar si un vas de expansiune sanitar. Este interzisa montarea de organe de inchidere (robineti) intre vasul de expansiune si boilerul de preparare apa calda.

 
Alte produse din categorie