Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SOLUTII CHIMICE PENTRU INSTALATII ADITIV TERMODINAMIC SOLEN
Poza ADITIV TERMODINAMIC SOLEN bidon 10 kg

ADITIV TERMODINAMIC SOLEN

Cod produs:   SOLEN
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   14000 lei cu TVA
Pret:   13600lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere ADITIV TERMODINAMIC SOLEN

ADITIV TERMODINAMIC SOLEN
Aditiv termodinamic permanent, destinat instalatiilor de incalzire si climatizare. In sistemele de incalzire cu agenti termici obisnuiti curgerea lichidului este turbionara cu pierderi de presiune si transfer termic redus. Curgerea fluidului aditivat cu ADITIV TERMODINAMIC SOLEN este perfect liniara in tevi si echipamente, ceea ce duce la: reducerea frecarilor cu 45-50%, creste transferul termic cu pana la 25% si implicit la reducerea costurilor de energie electrica si combustibil, are efect floculant imediat, aduna impuritatile si le strange in filtru, are efect anticoroziv, impiedica depunerea compusilor de calcar si magneziu.

Mod de folosire: Se adauga 1-2% din greutatea solutiei de aditivat.


AMBALAJ: bidon de 10 kg

 
Download fisiere atasate pentru ADITIV TERMODINAMIC SOLEN
Alte produse din categorie
-6%
120.00 lei 
112.00 lei